Πάνω από 45 επιχειρήσεις και οργανισμοί συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας 2017

Πάνω από 45 επιχειρήσεις και οργανισμοί συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας 2017

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερες από 45 επιχειρήσεις και οργανισμοί συμμετέχουν και αναζητούν νέους συνεργάτες στις Ημέρες Καριέρας 2017 που διοργανώνονται από το website kariera.gr, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 14 και 15 Οκτωβρίου. Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει και φέτος τη μεγαλύτερη εκδήλωση για την επαγγελματική εξέλιξη και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα.

Οι Ημέρες Καριέρας 2017 απευθύνονται σε όλους: νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν μαζί με εξειδικευμένους συμβούλους, βήμα βήμα, το επιχειρηματικό τους πλάνο, τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές, φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα. Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού. Σημειώνεται ότι οι θέσεις των εργοδοτών ήταν ήδη sold out από την αρχή του καλοκαιριού. 

Για τέταρτη χρονιά, το Up Event θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης, η δημοσιογράφος Αννα Μπουσδούκου, ο Γιάννος Μητσός, Senior Advisor για τις Αναπτυξιακές Πολιτικές στον ΣΕΒ, o Head of Messenger Business του Facebook, Στέφανος Λουκάκος, η Ελένη Στεφανίδου από το The People’sTrust, η Μαρία Αρναουτάκη, η Ολγα Αζιλαζιάν και η Ροσάννα Μόρτογλου, Co-Founders της FPower, η Ιλιάδα Κορθά των Living Postcards, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος από το radiki.gr, o Γιώργος Τσώλης από το Εναλεία, ο Δημήτρης και Φανίκος Γκιρλέμης του ομώνυμου οινοποιείου, είναι μερικοί από τους καλεσμένους που μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα θα παρουσιάσουν τις τάσεις στην εργασία και θα υποδείξουν τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας.

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School προσφέρουν μια πλήρη υποτροφία σε κάποιον συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2017 που ανήκει στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ενώ το ΑΤΗ/ TECH Technology College of Athens προσφέρει μερική υποτροφία σε ένα από τα τρία μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολεγίου στις πιο περιζήτητες ειδικότητες στον τομέα της πληροφορικής τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας με κοινωνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια επιλογής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή