ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

LanguageCert: Νέα εποχή στην πιστοποίηση ξένων γλωσσών

LanguageCert: Νέα εποχή στην πιστοποίηση ξένων γλωσσών

Με αιχμή την τεχνολογία, αλλά και το πλεονέκτημα της βαριάς βρετανικής κληρονομιάς, ο παγκοσμίου εμβέλειας όμιλος πιστοποιήσεων PeopleCert παρουσίασε τη νέα, βρετανικής προέλευσης, πιστοποίηση γλωσσομάθειας, LanguageCert International ESOL (αγγλικά για μη αγγλόφωνους). Mετά την Αγγλία, την Ουαλία και τη Νέα Ζηλανδία, η PeopleCert φέρνει στην Ελλάδα τις πιστοποιήσεις αγγλομάθειας LanguageCert οι οποίες, μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα έχουν παρουσία σε 150 χώρες παγκοσμίως.

Η LanguageCert, ως φορέας πιστοποίησης, στοχεύει σε υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις γλωσσικών δεξιοτήτων, προσφέροντας εξετάσεις προσαρμοσμένες στην ταχύτητα της εποχής και τις σύγχρονες ανάγκες εκπαιδευτικών και σπουδαστών.

Η πρωτοποριακή σειρά πιστοποιήσεων της αγγλικής γλώσσας LanguageCert International ESOL παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στη βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της πρέσβειρας κ. Κέιτ Σμίθ, σε ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς και δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών (CEPIS) Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής, πρόεδρος και CEO τoυ Ομίλου PeopleCert, ο πρώην CEO των πιστοποιήσεων αγγλικής γλώσσας του Cambridge Dr. Michael Milanovic, Πρόεδρος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της LanguageCert, καθώς και ο Μάριος Μολφέτας, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της LanguageCert ανέπτυξαν τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της νέας αυτής πιστοποίησης ξένων γλωσσών.

Για τη διεξαγωγή των εξετάσεων LanguageCert χρησιμοποιούνται προηγμένες, καινοτόμες και ευέλικτες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί από τον Όμιλο PeopleCert, και θα έχουν εφαρμογή στο άμεσο μέλλον σε υπολογιστές, κινητά και τάμπλετ.

Η υπερσύγχρονη τεχνικά υποδομή της PeopleCert δίνει στην LanguageCert ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, επιτρέποντας τη διοργάνωση εξετάσεων σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των εκπαιδευτικών οργανισμών και υποψηφίων, σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα ανάλογα με τη ζήτηση, και σε συχνές ημερομηνίες εξετάσεων.