Τρία νέα ξενοδοχεία από το σχήμα των Wyndham – Zeus

Τρία νέα ξενοδοχεία από το σχήμα των Wyndham – Zeus

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιταχύνεται η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της αμερικανικής Wyndham Hotel Group με την ελληνικών συμφερόντων Zeus International για την ανάπτυξη και διαχείριση 20 ξενοδοχειακών μονάδων μέσα στη δεκαετία με έμφαση στην Ελλάδα.

Οι δύο όμιλοι προχωρούν το 2018 στη λειτουργία τριών νέων μονάδων στην Αττική, ενώ έχουν ήδη σε λειτουργία το Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη, το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort. Τα νέα project που σχεδιάζεται να λειτουργήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018 είναι το Wyndham Grand Residences, με 94 πολυτελείς σουίτες στην πλατεία Καραϊσκάκη, πλησίον του υπάρχοντος Wyndham Grand, το Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα και το Ramada Attica Riviera στο Μάτι. Επιπλέον μερικές εκατοντάδες μέτρα ανατολικότερα από το Wyndham Grand, που άνοιξε ακριβώς πριν από ένα χρόνο στο ακίνητο συμφερόντων του ομίλου Στασινόπουλου, η Zeus International ανοίγει σε λίγες μέρες το Κ29, ένα ξενοδοχείο-concept δωματίων φιλοξενίας που εστιάζει σε πελάτες νεότερης ηλικίας. Το Κ29 θα λειτουργεί επίσης σε κτίριο συμφερόντων του ομίλου Στασινόπουλου.

Σε συνδυασμό με τις επενδύσεις που έχουν προχωρήσει ή προχωρούν στη στενά οριζόμενη έκταση μεταξύ των πλατειών Καραϊσκάκη και Ομονοίας και άλλοι επιχειρηματικοί όμιλοι –όπως τα Kubic Athens και Ρythagorion, συμφερόντων Γ. Τσακίρη ή το La Mirage στην Ομόνοια, συμφερόντων Στ. Ιωαννίδη– δημιουργείται στο κέντρο της Αθήνας ένας νέος πόλος φιλοξενίας που αυτονόητα αναβαθμίζει δραστικά την περιοχή.

Εκτός Αθήνας θα ανοίξουν πάντως νωρίς το 2018 σε συνεργασία με τη Wyndham, όπως προαναφέρθηκε, και το Dolce Attica Riviera στο παλιό Mare Nostrum της Βραυρώνας και το Ramada Attica Riviera στο παλιό Aqua Marina στο Μάτι. Το πρώτο θα είναι θέρετρο με 346 δωμάτια, bungalows και σουίτες και συνεδριακό 1.700 ατόμων και το δεύτερο θα έχει 129 δωμάτια.

Ο αντιπρόεδρος της Wyndham Hotel Group για την περιφέρεια, Κρίστεν Μίτσελ, δηλώνει πως ο όμιλος προσβλέπει σε περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελλάδα από κοινού με τη Zeus International, συμφερόντων Χάρη Σιγανού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή