Θρίλερ για την αλλαγή διοίκησης στον ΟΛΘ

Θρίλερ για την αλλαγή διοίκησης στον ΟΛΘ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς απόφαση για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, την οποία έχει ζητήσει το Δημόσιο, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΘ, ωστόσο κατόπιν πιέσεων απο τον βασικό τους μέτοχο, το ΤΑΙΠΕΔ, το υπό αντικατάσταση μάνατζμεντ του ΟΛΘ Α.Ε., συγκάλεσε νέο διοικητικό συμβούλιο για αύριο Παρασκευή, στο οποίο περιέλαβε το θέμα συγκλήσεως της γενικής συνέλευσης, κάτι που δεν είχε κάνει σήμερα παρά τις εντολές του μετόχου. 

Στο πλαίσιο αυτό, και μετά και την υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, κυβέρνηση και Δημόσιο φέρονται να έχουν αποφασίσει την απομάκρυνση του μέχρι σήμερα προέδρου του ΟΛΘ Κωνσταντίνου Μέλλιου, του διευθύνοντος συμβούλου Δημήτρη Μακρή και του αντιπρόεδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Ρούτου. Οι τρεις τους επιχειρείται να αντικατασταθούν μεταβατικά και ώς τον ορισμό διοίκησης από τον επενδυτή, «από προσωπικότητες με αναφορές και αποδοχή στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης» αναφέρουν άριστα ενημερωμένες πηγές της «Κ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή