20 Γενικοί Διευθυντές της Coca-Cola ΗBC βοηθούν τους νέους της Ελλάδας να διεκδικήσουν το μέλλον τους

20 Γενικοί Διευθυντές της Coca-Cola ΗBC βοηθούν τους νέους της Ελλάδας να διεκδικήσουν το μέλλον τους

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αν είχες την ευκαιρία να κάνεις μια ερώτηση σε ένα κορυφαίο Διευθυντικό Στέλεχος που θα σε βοηθούσε στην προσωπική σου επαγγελματική εξέλιξη, τι θα ρωτούσες»; Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, 100 νέοι, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Youth Empowered, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ακριβώς αυτό: να συναντήσουν και να πάρουν απαντήσεις από τα κορυφαία Διευθυντικά Στελέχη των 28 χώρων του Ομίλου Coca-Cola Hellenic Bottling Company σε 20 βασικά ερωτήματα που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε ένα inspirational session που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, έδρα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η διεθνής εμπειρία κορυφαίων στελεχών συνδυάστηκε δυναμικά με τους προβληματισμούς της νέας γενιάς για το μέλλον τους.

Το περιεχόμενο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθορίστηκε από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Τα κύρια ζητήματα που ανέδειξαν με τις ερωτήσεις τους, ήταν: οι δεξιότητες που οδηγούν στην επιτυχία, ο σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός, τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να βρει κάποιος εργασία και οι αξίες που χαρακτηρίζουν την Coca-Cola HBC.

20 Γενικοί Διευθυντές της Coca-Cola ΗBC βοηθούν τους νέους της Ελλάδας να διεκδικήσουν το μέλλον τους-1

Για περισσότερες από δύο ώρες, οι Γενικοί Διευθυντές της Coca-Cola HBC, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Έλληνες που ξεκίνησαν από την Ελλάδα και ακολουθούν επιτυχημένη διεθνή πορεία, μοιράστηκαν την εμπειρία τους και  τα προσωπικά  τους  παραδείγματα. Μοναδικός τους στόχος να βοηθήσουν τους νέους στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Ο διάλογος ανέδειξε τη σημασία της μάθησης σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας ενός ατόμου, στοιχείο που βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών της Coca-Cola HBC.

Ο Γενικός Διευθυντής της CocaCola Τρία Έψιλον, κος Γιάννης Παπαχρήστου, δήλωσε στο πλαίσιο της συνάντησης: «Δέσμευσή μας είναι, με ό,τι κάνουμε, να δημιουργούμε αξία και να τη μοιραζόμαστε με την κοινωνία στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, το κάνουμε καθημερινά στα τέσσερα εργοστάσια του Ομίλου μας στην Ελλάδα, με την επαγγελματική συνεργασία με χιλιάδες προμηθευτές και πελάτες μας, αλλά και με τα προγράμματά μας για την κοινωνία, όπως το Youth Empowered. Πιστεύουμε στη νέα γενιά, στο ταλέντο και στις γνώσεις της. Είμαστε περήφανοι που οι επικεφαλής των 28 χωρών που έχει παρουσία ο Όμιλός μας, μοιράστηκαν με νέους της χώρας μας την εμπειρία τους και προσωπικά παραδείγματα που μπορεί να τους εμπνεύσουν για το μέλλον τους».

Το πρόγραμμα Youth Empowered, που υλοποιεί στην Ελλάδα η Coca-Cola Τρία Έψιλον, έχει στόχο να βοηθήσει 20.000 νέους μέχρι το 2020 να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να πετύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους. Περισσότερες πληροφορίες στην πλατφόρμα e-learning www.youthempowered.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή