Διακρίσεις για μονάδες των ξενοδοχειακών ομίλων Grecotel και Μαντωνανάκη

Διακρίσεις για μονάδες των ξενοδοχειακών ομίλων Grecotel και Μαντωνανάκη

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου περιέλαβε τα Amirandes και Caramel του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel ο θεσμός βραβεύσεων της TUI, ανακηρύσσοντάς τα «TUI Holly 2018».

Αλλα 11 ξενοδοχεία της Grecotel απέσπασαν επίσης διακρίσεις, όπως το TUI Top Quality 2018, που αναφέρεται στα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία, το TUI Umwelt Champion 2018, που έχει ως βασικό κριτήριο τον eco-friendly χαρακτήρα του ξενοδοχείου, καθώς και την πρωτοεμφανιζόμενη κατηγορία TUI Family Champion 2018, που επιβραβεύει τη φιλικότητα και ασφάλεια για παιδιά.

Ο γενικός διευθυντής της Grecotel, Β. Μηναδάκης, σημειώνει πως «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη συνεχή βελτίωση, εξέλιξη και ανάπτυξη του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος στηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό». Οι διακρίσεις πραγματοποιήθηκαν βάσει κριτικής πελατών του τουριστικού οργανισμού TUI Group. Από το 1975, έτος ίδρυσής του, ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη έχει δεχτεί περισσότερα από 2.000 βραβεία και διακρίσεις.

Ενα άλλο εμβληματικό ελληνικό ξενοδοχείο, το Grand Resort Lagonissi, αναδείχθηκε στα World Travel Awards ως «Παγκοσμίως Κορυφαίο Ξενοδοχείο για Συναντήσεις και Συνέδρια» έπειτα από ψηφοφορία στην οποία πήραν μέρος οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας επαγγελματιών συνεδρίων και κοινού, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 24ων ετήσιων World Travel Awards.

Επιπλέον το Elounda Beach Hotel & Villas, επίσης συμφερόντων του ομίλου Π. Μαντωνανάκη, ψηφίστηκε στο πλαίσιο διοργάνωσης του World Spa Awards ως το «Καλύτερο Ξενοδοχείο αναζωογόνησης» στην Ελλάδα για το 2017 από επαγγελματίες του τουρισμού κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη σε διάφορες χώρες, σε χρονικό διάστημα 16 εβδομάδων. Στην ίδια διοργάνωση το Elounda Beach Hotel & Villas βραβεύτηκε επίσης ως το «Καλύτερο Ευρωπαϊκό Ξενοδοχείο Πολυτελείας 2017» και το «Καλύτερο Ελληνικό Ξενοδοχείο 2017».

Σημειώνεται ότι το Elounda Beach Hotel & Villas τιμήθηκε και με το βραβείο «Κορυφαία 20 Ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Τουρκία και Ρωσία» στο «World’s Top 100» που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία (Reader’s Travel Awards 2017, Condé Nast Traveller).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή