Eurobank και Grant Thornton απένειμαν τα βραβεία Growth Awards για το 2017

Eurobank και Grant Thornton απένειμαν τα βραβεία Growth Awards για το 2017

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton απένειμαν, την εβδομάδα που μας πέρασε, τα βραβεία Growth Awards. Σκοπός της πρωτοβουλίας, που εγκαινιάστηκε το 2016, είναι να αναδειχθούν εκείνες οι ελληνικές επιχειρήσεις που, παρά το δυσμενές και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν, καινοτόμησαν, υιοθέτησαν εξωστρεφή στρατηγική, εμφάνισαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, σεβόμενες την πελατειακή τους βάση και το ανθρώπινο δυναμικό τους και διαθέτοντας υψηλό αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στα φετινά Growth Awards οι 6 νικητές, που ανακοινώθηκαν κατά την τελετή βράβευσης, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είναι οι εξής:

• DEMO ABEE, στην κατηγορία Λειτουργική/επιχειρησιακή βελτίωση.

• Συστήματα Sunlight A.B. & E.E. Αμυντικών Ενεργειακών – Ηλεκτρονικών και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, στην κατηγορία Ανάπτυξη προϊόντος/ ανάπτυξη αγορών.

• Μασούτης Δ. σούπερ μάρκετ Α.Ε., στην κατηγορία Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα.

• ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε., στην κατηγορία Επενδύσεις.

• Genesis Pharma S.A., στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

• Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ Α.Ε., στην κατηγορία Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας.

Τα Growth Awards, τα πρώτα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα, φιλοδοξούν να εδραιωθούν ως ο κορυφαίος εγχώριος θεσμός που στόχο έχει να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις ελληνικές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν στην αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε βάσει συγκεκριμένων χρηματοοικονομικών και αντικειμενικών κριτηρίων.

Με τον θεσμό των Growth Awards επιδιώκεται να αναδειχθεί το σύγχρονο και υγιές ελληνικό επιχειρείν, ικανό να στηρίξει την απαιτητική πορεία που καλείται να διανύσει η ελληνική οικονομία προς μια διατηρήσιμη ανάκαμψη. Για τη διενέργειά του χρησιμοποιούνται ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών σε περίπου 8.000 ελληνικές επιχειρήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή