Απευθείας πτήσεις στη Μύκονο από την Qatar Airways

Απευθείας πτήσεις στη Μύκονο από την Qatar Airways

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Qatar Airways ανακοινώνει την έναρξη απευθείας πτήσεων στη Μύκονο, με την πρώτη πτήση να πραγματοποιείται στις 30 Μαΐου 2018, με το νησί της Μυκόνου να αποτελεί τον τρίτο ελληνικό προορισμό που προσθέτει η εταιρεία στο ταχέως αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυό της, με προτελευταία την Θεσσαλονίκη, που θα ξεκινήσει από το Μάρτιο του 2018.

Η εταιρεία αναμένεται να εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι οποίες θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη διακεκριμένη θέση και 132 στην οικονομική θέση. Η Qatar Airways ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη απευθείας πτήσεων στην Θεσσαλονίκη, τον δεύτερο προορισμό της στην χώρα.  Οι τέσσερις νέες πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχας και Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται επίσης με αεροσκάφος Airbus A320. Ακόμη, η εταιρεία θα πραγματοποιεί και τρεις πτήσεις την ημέρα για την Αθήνα.

«Η Μύκονος ήταν πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που ξεκινά απευθείας πτήσεις για το νησί. Η κεντρική θέση της Μυκόνου στις Κυκλάδες την καθιστά εξαιρετικά ελκυστική επιλογή διακοπών. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες την άνεση της απευθείας πτήσης σε αυτό το συναρπαστικό νησί το καλοκαίρι», σχολίασε σχετικά με την νέα δράση της Qatar Airways, ο Group Chief Executive της εταιρείας, κ. Akbar Al Baker.

Η Μύκονος είναι μόλις ένας από τους πολλούς προορισμούς που αναμένεται να προσθέσει η Qatar Airways στο παγκόσμιο δίκτυό της το 2018, όπως, μεταξύ άλλων, η Καμπέρα της Aυστραλίας, η Θεσσαλονίκη και το Κάρντιφ της Βρετανίας, ενώ προσφάτως συμπεριέλαβε στο δίκτυό της προορισμούς όπως το Κίεβο και το Δουβλίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή