H Uni-Pharma S.A. ανοίγει τις πόρτες της στο Μέλλον

H Uni-Pharma S.A. ανοίγει τις πόρτες της στο Μέλλον

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φαρμακοβιομηχανία UNI-PHARMA S.A. υποδέχτηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, ομάδα Βέλγων Φοιτητών που βρίσκονται αυτές τις μέρες στη χώρα μας στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης που συντονίζει το Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ.

Συγκεκριμένα, 68 φοιτητές, φοιτήτριες και καθηγητές από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας στο Βέλγιο, επισκέφθηκαν το νέο βιοκλιματικό εργοστάσιο της Uni-Pharma, ξεναγήθηκαν τους χώρους παραγωγής ενώ παράλληλα παρακολούθησαν επιστημονικές παρουσιάσεις για την φαρμακευτική βιομηχανία, τα καινοτόμα προϊόντα και την τεχνολογία αιχμής του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Η Uni-Pharma είναι αρωγός πρωτοβουλιών που αφορούν στην ενίσχυση της Νέας Γενιάς Επιστημόνων στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του Ιδρύματος Κλέων Τσέτης που πρόσφατα έχει ιδρυθεί ως αποτέλεσμα μιας μακράς φιλοσοφίας ευθύνης και κοινωφελούς δράσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή