Έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου;

Έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου;

3' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλεις να κάνεις τη διαφορά στο ξεκίνημα της καριέρας σου; Θέλεις να εξελιχθείς σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία της χώρας, με τη βοήθεια μίας εταιρείας που αποτελεί εργοδότη επιλογής για τη γενιά Y; Τότε, το Rise, το Πρόγραμμα Management Trainee της Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι η ευκαιρία που έψαχνες. 

Το Πρόγραμμα Rise Management Trainee δίνει την ευκαιρία σε νέους με ταλέντο και διάθεση να εξελιχθούν και να χτίσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία. Για δύο – πλούσια σε γνώση, προκλήσεις και επαγγελματικές εμπειρίες – χρόνια, θα γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος το επίπεδο ευθύνης και οι αρμοδιότητες θα αυξάνονται δημιουργώντας έτσι ένα δυναμικό και γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον, όπου τους ενδυναμώνει, να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητες και να αναδείξουν τα ταλέντα τους. Στη διετή αυτή διαδρομή θα έχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης, ανάθεσης projects για απόκτηση εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο και  προσωπικό πλάνο ανάπτυξης, με αξιολόγηση της απόδοσης, ώστε  να αναλάβουν μία θέση εργασίας στο τέλος του προγράμματος.

«Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον θέλουμε τόσο να προσελκύουμε όσο και να εξελίσσουμε νέους, ταλαντούχους ανθρώπους που τους διακρίνει το πάθος, η υπερηφάνεια και η δέσμευση με την εταιρεία μας.  Συνεχώς επενδύουμε στο εργασιακό μας περιβάλλον και σε προγράμματα που θα τους εξασφαλίσουν τη διαρκή και στοχευμένη ανάπτυξή τους, θα αναδείξουν τις ικανότητες και το μεράκι τους, και θα τους ενδυναμώσουν για να χαράξουν οι ίδιοι την πορεία που ονειρεύονται», δηλώνει η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου;-1

Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα με ανοιχτές διαδικασίες που ενθαρρύνει την πρωτοβουλία, την ενεργητικότητα και τη μάθηση και το οποίο αποτελεί σημαντική ευκαιρία απασχόλησης που προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους να χτίσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία για την επαγγελματική πορεία που οραματίζονται. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν ρόλο που ανταποκρίνεται στα ταλέντα τους. Τα τελευταία 28 χρόνια, περισσότεροι από 150 νέοι έχουν σταδιοδρομήσει στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέσω του προγράμματος, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι και η μόνη εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας. Πρόκειται για την έρευνα Best Workplaces του Great Place to Work με την ακαδημαϊκή συμβολή του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και για την έρευνα για τη Γενιά Υ του kariera.gr, σε συνεργασία με το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι δύο αυτές διακρίσεις, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς στην έρευνα Best Workplaces το αποτέλεσμα καθορίζει κατά 70% η ανώνυμη αξιολόγηση των ίδιων των εργαζομένων, ενώ στην έρευνα για τη Γενιά Υ πρόκειται για αυθόρμητες απαντήσεις των νέων στην ερώτηση σε ποια εταιρεία θα επιθυμούσαν να εργαστούν.

Στο Rise Management Trainee Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει κάποιος αν είναι απόφοιτος πανεπιστημίου με μέχρι 2 έτη εργασιακή εμπειρία, αν έχει άριστες γνώσεις ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office) και φυσικά εάν έχει διάθεση για διαρκή μάθηση δίπλα σε αναγνωρισμένα στελέχη, να ξεχωρίζει σε ό,τι κάνει, να γίνεται συνεχώς καλύτερος και να εξελίσσεται σε ένα περιβάλλον «απαιτητικό» με γρήγορους ρυθμούς. Η διαδικασία επιλογής επιτρέπει μέσα από διάφορα στάδια να γνωρίσει καλύτερα η εταιρεία τους υποψηφίους ενώ σύγχρονως δίνει χώρο στους ίδιους να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να μοιραστούν τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τα όνειρά τους με τα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Περνώντας με επιτυχία αυτή τη διαδικασία επιλογής μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, γίνεται κάποιος ένας από τους Management Trainees που θα ξεκινήσει μία διετή διαδρομή στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, μια εταιρεία 1.500 εργαζομένων, το 40% σχεδόν των οποίων ανήκει στη Γενιά Υ.

«Το πρόγραμμα Management Trainee της εταιρείας μας αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία για όλους τους νέους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά κάποια από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου. Ταυτόχρονα, χαρίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα πλούσια γνώση και σημαντικές δεξιότητες, λειτουργώντας ως βάση για μία επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη», δηλώνει η Ινώ Σούπαρη, Customer Marketing Manager και Commercial Management Trainee του 2012.

Περισσότερες δηλώσεις Management Trainees για το Πρόγραμμα, βρίσκονται εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής κάνε κλικ στο Rise. Εκεί βρίσκονται αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξης. Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι και τις 13 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή