Συναλλαγές χωρίς προμήθεια με κάρτες Visa, MasterCard από τη Viva Wallet

Συναλλαγές χωρίς προμήθεια με κάρτες Visa, MasterCard από τη Viva Wallet

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Viva Wallet, επίσημος χορηγός της έκθεσης Money 20/20 Europe, ανακοίνωσε ότι από τις 2 Ιουλίου 2018 προσφέρει στις επιχειρήσεις λιανικής σε όλη την Ευρώπη εκκαθάριση με προμήθεια 0% για συναλλαγές με κάρτες Visa και MasterCard Ευρωπαίων καταναλωτών. Οι επιχειρήσεις θα επωφελούνται από τη μηδενική προμήθεια, όταν κάνουν χρήση των χρηματικών υπολοίπων που διαθέτουν στον λογαριασμό πληρωμών Viva Wallet, μέσω της εταιρικής χρεωστικής τους κάρτας Viva Wallet.

Η νέα προσφορά αφορά τόσο συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε τερματικά αποδοχής καρτών Viva Wallet με φυσική παρουσία κάρτας, όσο και ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς τη φυσική παρουσία της κάρτας (π.χ. ηλεκτρονικό εμπόριο). Στην έκθεση Money 20/20 που πραγματοποιήθηκε στο Αμστερνταμ, η Viva Wallet παρουσίασε επίσης το νέο καινοτόμο Android τερματικό αποδοχής συναλλαγών καρτών, το οποίο μπορεί να αποδεχτεί πληρωμές από ένα μεγάλο εύρος εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής και τοπικών χρεωστικών καρτών που χρησιμοποιούνται σε επιμέρους ευρωπαϊκές χώρες.

Ο δρ Γιάννης Λάριος, Business Development Director της Viva Wallet, δήλωσε ότι στόχος είναι «να συνδυάζουμε τις πανευρωπαϊκά κορυφαίες cloud υποδομές που διαθέτει η Viva Wallet για την επεξεργασία και εκκαθάριση συναλλαγών με κάρτες, καθώς και τη δυναμική μας παρουσία ως Principal Member της MasterCard και της Visa, προς όφελος των πελατών μας σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα, δίνουμε στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις λιανικής τη μοναδική δυνατότητα να αποκτήσουν μηδενικές χρεώσεις σε συναλλαγές Visa και MasterCard Ευρωπαίων καταναλωτών, σε συνδυασμό με χρήση των χρηματικών υπολοίπων τους με τη χρεωστική εταιρική κάρτα Viva Wallet».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή