Σημαντική διάκριση για την FCA Greece στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Σημαντική διάκριση για την FCA Greece στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική για την Fiat Chrysler Automobiles Greece  ήταν η τιμητική διάκριση που έλαβε στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Την ευθύνη οργάνωσης είχε η Direction Business Network για 4η συνεχή χρονιά. Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το «παρών» έδωσαν 600 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και του πολιτικού χώρου, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι

Η FCA Greece, βραβεύτηκε στην κατηγορία, Greek Business Champions.

Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται οι επιχειρήσεις που κατά το 2016 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%. Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων αυτών βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Διαχρονικά η Fiat, Alfa Romeo, Abarth  είναι μάρκες που βρίσκονται κοντά στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα καταναλωτή λόγω της Ιταλικής τους καταγωγής. Τα αυτοκίνητά μας σχεδιάζονται από ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανάγκες και προσλαμβάνουσες παραστάσεις με τους Έλληνες.  Τα μοντέλα μας είναι οδηγοκεντρικά, με κορυφαία σχέση αξίας τιμής και οι χρήστες παθιάζονται οδηγώντας τα. Εναρμονιζόμενη με το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η FCA Greece προσφέρει 17 διαφορετικά μοντέλα που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της FCA Greece  Γιώργος Μπακόπουλος δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς απέναντι στην βαθιά κρίση της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου ανταποκρινόμενοι στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της, επιδεικνύοντας σημαντικά μερίδια πωλήσεων και αξιοσημείωτα οικονομικά αποτελέσματα.

Όπως ίσως γνωρίζετε πριν λίγες μέρες ο CEO της FCA Sergio Marchionne ανακοίνωσε το 5ετές πλάνο 2018-2022 και τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του γκρουπ. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι ως FCA Greece που συμβάλλαμε σ’ αυτή την επιτυχία με την αποδοτική μας διαχείριση και τους βελτιωμένους οικονομικούς μας δείκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή