Η ΜΕΓΑ στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας του περιοδικού Fortune

Η ΜΕΓΑ στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας του περιοδικού Fortune

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ η οποία παράγει τις αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., διακρίθηκε για 1η χρονιά ως μια από τις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας (Most Admired Companies 2018), στη μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα που διεξάγει το περιοδικό Fortune.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την συνεισφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τα εννέα κριτήρια του Fortune (Καινοτοµία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονοµική Ευρωστία, Μακροπρόθεσµη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα). Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της έρευνας επιμελήθηκε η KPMG βάσει αυστηρών προδιαγραφών που ορίζονται από το Αμερικάνικο Fortune».

Η εταιρεία που 37 χρόνια τώρα εμπιστεύονται χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στην κατηγορία της. Καινοτόμος και σύγχρονη, η ΜΕΓΑ είναι η μόνη εταιρεία παραγωγός μια πλήρους γκάμας επώνυμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής που παράγει τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας σταθερά την εθνική οικονομία με επενδύσεις, εξαγωγές και νέες θέσεις εργασίας.

Σημαντικά οικονομικά στοιχεία που κατάφερε η εταιρεία το διάστημα 2010 – 2017:

  • Επενδύσεις 68 εκ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου
  • Αύξηση των εργαζομένων 98%
  • Αύξηση ρυθμού ανάπτυξης 138%
  • Εξαπλασιασμό των εξαγωγών με παρουσία σε 4 ηπείρους
  • Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 63.000 τ.μ. στην Αθήνα

Επιπλέον, για τη MEΓA, η επιχειρηματικότητα και η εταιρική υπευθυνότητα συμβαδίζουν. Η εταιρεία αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην κοινωνία, φροντίζοντας να βρίσκεται δίπλα σε όσους  έχουν ανάγκη, υλοποιώντας κοινωνικές δράσεις με συνέπεια και συστηματικότητα σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς και Ιδρύματα πανελλαδικά.

Η διάκριση στη λίστα «Fortune Most Admired Companies in Greece 2018» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή