Δέκα άτομα καλούνται ως ύποπτοι για τη Folli Follie

Δέκα άτομα καλούνται ως ύποπτοι για τη Folli Follie

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξηγήσεις, σε αυτή τη φάση ως ύποπτοι, για τη διάπραξη κακουργημάτων, καλούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα 10 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Folli Follie, για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ενώ η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται και άλλες κλήσεις σε άτομα που θα προκύψει, ότι με τον ένα η τον άλλο τρόπο, ευθύνονται για το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κλήση ήδη έχουν λάβει ώστε να εμφανιστούν σήμερα ή αύριο στον εισαγγελέα τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου (Δημήτρης, Γεώργιος, Αικατερίνη), τρία μέλη του ΔΣ, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, ο ορκωτός λογιστής που υπέγραψε τον ισολογισμό (και) του 2017 και ο επικεφαλής του Ομίλου της Folli Follie στην Ασία.

Πρόκειται για τα 10 άτομα για τα οποία ο οικονομικός εισαγγελέας, Γιάννης Δραγάτσης, είχε ζητήσει – και το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έχει ήδη αποφανθεί – να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι των «υπόπτων» προσέρχονται προκειμένου να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και να λάβουν προθεσμία για τους εντολείς τους για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης που φέρει το βάρος των ερευνών για την υπόθεση συνεχίζει την αξιολόγηση των δεδομένων της και αναμένεται πέραν των ήδη κληθέντων, να προχωρήσει και σε άλλες κλήσεις υπόπτων καθώς η έρευνα επεκτείνεται και σε ευθύνες των ελεγκτικών μηχανισμών και πρωτίστως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή