Εκθεση της «Κωτσόβολος» με συσκευές του μέλλοντος

Εκθεση της «Κωτσόβολος» με συσκευές του μέλλοντος

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συσκευή που «σκανάρει» τα ρούχα και εντοπίζει από τι ύφασμα είναι αλλά και τα υλικά ενός λεκέ σε αυτά και μας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης, τον διαδραστικό πάγκο κουζίνας μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να μαγειρεύει και ταυτόχρονα, μέσω της οθόνης που προβάλλεται σε αυτόν να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βλέπει συνταγές μαγειρικής αλλά και να ελέγχει τις υπόλοιπες συσκευές, την κουζίνα που σε κάθε σχάρα μπορεί να ψήνει σε διαφορετική θερμοκρασία διαφορετικά φαγητά ταυτόχρονα, ψυγεία που ξέρουν πότε λήγει ένα προϊόν αλλά και που διατηρούν τα τρόφιμα σε κενό αέρος και πολλά άλλα θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να δοκιμάσουν οι λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας και οι απλοί καταναλωτές.

Για τρίτη χρονιά η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών «Κωτσόβολος» διοργανώνει την έκθεση «Thanks to Tech» σε έναν χώρο 1.200 τ.μ. στον τέταρτο όροφο του εμπορικού κέντρου Τhe Mall Athens. Στην έκθεση εκτίθενται πάνω από 200 τεχνολογικά επιτεύγματα, από μπλέντερ και ρολόγια έως τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας και ρομπότ για καθαρισμό επαγγελματικών χώρων. Μάλιστα, πενήντα από αυτά τα προϊόντα δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά, ενώ, για παράδειγμα, ο διαδραστικός πάγκος που προαναφέρθηκε (PAI – Project And Interact της εταιρείας Bosch) έχει παρουσιαστεί μόνο στη διεθνή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών IFA 2018. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι ανοικτή από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Δευτέρα έως Πέμπτη η έκθεση θα λειτουργεί από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Δίνεται, πάντως, η δυνατότητα τις πρωινές ώρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή, να επισκεφθούν την έκθεση σχολεία, υπό την προϋπόθεση να έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση, καθώς και να πραγματοποιηθούν ομαδικές ξεναγήσεις. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Χορηγοί της έκθεσης είναι η Alpha Bank και το Fuze Tea και υποστηρικτές οι εταιρείες AEG, Bosch, Candy, Electrolux, Elica, Hoover, Hitachi, LG, Mi, Miele, NEFF, Sage, Samsung, Siemens, Sony.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή