Ευρωπαϊκή Πίστη: Διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Επειδή οι προβλέψεις δεν θα γίνουν ποτέ τόσο συγκεκριμένες»

Ευρωπαϊκή Πίστη: Διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Επειδή οι προβλέψεις δεν θα γίνουν ποτέ τόσο συγκεκριμένες»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της διαφημιστικής της προβολής, παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της καμπάνια η οποία «τρέχει» τόσο με τηλεοπτικά spots, όσο και με digital δημιουργικό, σε sites και στα social media.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα «Επειδή οι προβλέψεις δεν θα γίνουν ποτέ τόσο συγκεκριμένες», θα βρίσκεται στον «αέρα» έως τα τέλη Νοεμβρίου και έχει ως στόχο να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία, για τα οφέλη της ασφάλισης.

Μέσα από τρία τηλεοπτικά spots, αποτυπώνεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, η σημασία της έγκαιρης πρόβλεψης για την προστασία και τη φροντίδα όλων αυτών που έχουν αποκτηθεί με προσωπικό μόχθο και θυσίες. Η οικογένεια, η κατοικία, αλλά και η εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς σύνταξης, αποτελούν τα καίρια θέματα που θίγονται σε αυτή την καμπάνια, με στόχο την ανάδειξη της ασφάλισης ως το αποτελεσματικότερο μέσο πρόληψης για τον Έλληνα πολίτη.

Η Εταιρία, βασιζόμενη στην πολυετή της εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και με οδηγό την μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει με την ελληνική κοινωνία, αντιλαμβάνεται ως προσωπικό της καθήκον την ενημέρωση του κοινού και αυτό επιτυγχάνει με την νέα διαφημιστική της καμπάνια.

Δείτε τα τηλεοπτικά spots στο www.europaikipisti.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή