ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η HSBC παρέχει τώρα νέα οφέλη στους ιδιώτες επενδυτές που μεταφέρουν το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο στην Τράπεζα

Η HSBC παρέχει τώρα νέα οφέλη στους ιδιώτες επενδυτές που μεταφέρουν το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο στην Τράπεζα

H HSBC δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε ιδιώτες επενδυτές να μεταφέρουν το χαρτοφυλάκιό τους στην τράπεζα με την παγκόσμια επενδυτική τεχνογνωσία και να επωφεληθούν προσφοράς ποσού €500 (το ελάχιστο ποσό μεταφοράς για την προσφορά ανέρχεται στα 75.000 ευρώ)*. Με τη μεταφορά του χαρτοφυλακίου τους στην HSBC οι ιδιώτες επενδυτές έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 400 επενδυτικά προϊόντα από 7 κορυφαίους επενδυτικούς οίκους, εξατομικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, καθώς και άμεση online πρόσβαση σε επενδύσεις.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Retail Banking & Wealth Management και Marketing της HSBC Ελλάδας, τόνισε: «Στην HSBC, εστιάζουμε στην Προσωπική Οικονομία των πελατών μας. Είμαστε μέλος ενός οργανισμού με παγκόσμια τεχνογνωσία και μέλημά μας είναι μέσα από την εξατομικευμένη συμβουλευτική διαχείρισης περιουσίας που παρέχουμε στους πελάτες μας να τους διευκολύνουμε να εστιάσουν σε όλα όσα έχουν πραγματικά σημασία για αυτούς, όπως η οικογένειά τους, τα ταξίδια και ο προσωπικός τους χρόνος».

Με τη μεταφορά του χαρτοφυλακίου στην HSBC οι ιδιώτες επενδυτές απολαμβάνουν:

  • Πρόσβαση σε ένα πολυεθνικό επενδυτικό δίκτυο, το οποίο απαρτίζεται από ομάδες αναλυτών που παρακολουθούν τις επενδύσεις ολόκληρο το εικοσιτετράωρο σε 11 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.
  • Χρήση της αποκλειστικής Υπηρεσίας Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού (Financial Planning Service ) της HSBC, η οποία παρέχει εξατομικευμένη επενδυτική υποστήριξη, με εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία προτείνουν λύσεις σύμφωνα με το επενδυτικό προφίλ και τους στόχους του κάθε πελάτη.
  • Πρόσβαση στην πρωτοποριακή υπηρεσία Internet Banking της ΗSBC, η οποία προσφέρει την ευκολία της επένδυσης σε αμοιβαία κεφάλαια και τη δυνατότητα εξαγοράς τους online.
  • Εξατομικευμένη υποστήριξη από τον πιστοποιημένο και έμπειρο Προσωπικό Συνεργάτη. Ο Προσωπικός Συνεργάτης της HSBC προσφέρει εξατομικευμένη επενδυτική πρόταση και υποστήριξη με στόχο τον οικονομικό προγραμματισμό του πελάτη.