Συνεργασία Ομίλου ΤΕΜΕΣ με την Consillium S.A. για την ανάπτυξη του γκολφ στην Costa Navarino

Συνεργασία Ομίλου ΤΕΜΕΣ με την Consillium S.A. για την ανάπτυξη του γκολφ στην Costa Navarino

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Oμιλος ΤΕΜΕΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με την Consillium S.A., στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την περαιτέρω ανάπτυξη του γκολφ στην Costa Navarino. O Oμιλος προχώρησε σε συμφωνία σύμπραξης 50/50 για μία από τις θυγατρικές του την ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Ε., με μία από τις επενδυτικές εταιρείες που διαχειρίζεται η Consillium, την Consiltech S.A., για την ανάπτυξη και λειτουργία τoυ Navarino Hills, καθώς και για τη λειτουργία του γηπέδου γκολφ The Dunes Course.

Στόχος της συνεργασίας είναι η περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της Costa Navarino ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς γκολφ ανά τον κόσμο, έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει τη δημιουργία δύο νέων signature γηπέδων γκολφ στο Navarino Hills. Με την προσθήκη των νέων γηπέδων τα οποία σχεδιάζει ο θρύλος του γκολφ José Maria Olazábal, το σύνολο των γηπέδων θα φτάσει τα τέσσερα, σε απόσταση μόλις 13χλμ μεταξύ τους, καθιστώντας την Costa Navarino έναν από τους λίγους προορισμούς γκολφ υψηλής ποιότητας ανά τον κόσμο, που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η Consillium είναι ένας όμιλος διαχείρισης οικογενειακής περιουσίας (family office), τον οποίο έχει ιδρύσει ο κ. Tomáš Němec με έδρα την Τσεχία. Η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία του κ. Němec ξεπερνά τα 35 χρόνια, ενώ ο όμιλος έχει αναπτύξει εκτενή εμπειρία σε πολλούς κλάδους, μεταξύ των οποίων και στο χώρο του αθλητισμού.  Μεταξύ άλλων, κατασκευάζει τα διεθνώς γνωστά πέδιλα σκι Kästle, με έδρα την Αυστρία. Η νέα συνεργασία με την Consillium  θα ενισχύσει την προσέλκυση του ολοένα αυξανόμενου τουρισμού γκολφ από την Τσεχία, όπου το άθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές καθώς στη χώρα λειτουργούν περισσότερα από 100 γήπεδα.

Θα δημιουργήσει επίσης δυνατότητες για επιπλέον συνέργειες στη γειτονική Αυστρία, μία από τις βασικές Ευρωπαϊκές αγορές για τουρισμό γκολφ.

Οι δύο συνεργάτες μοιράζονται το ίδιο μακροπρόθεσμο όραμα για την αειφόρο ανάπτυξη της Costa Navarino και της Μεσσηνίας και πιστεύουν ένθερμα ότι το γκολφ μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό μοχλό για την περαιτέρω ανάδειξη της Costa Navarino ως ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή