O Κωτσόβολος δίνει τις λύσεις για να φτιάξεις το δικό σου Airbnb

O Κωτσόβολος δίνει τις λύσεις για να φτιάξεις το δικό σου Airbnb

3' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες προτάσεις και ευκαιρίες για όσους διαθέτουν δωμάτιο, διαμέρισμα ή οικία που παραμένουν ανεκμετάλλευτα προσφέρει ο Κωτσόβολος, προτείνοντας εύκολες και γρήγορες συμβουλές που απώτερο στόχο έχει την αύξηση του εισοδήματός τους.

Ειδικότερα, η εταιρεία προτείνει εύκολες και γρήγορες συμβουλές σε όσους διαθέτουν τα σπίτια τους μέσω Airbnb, Booking ή άλλων αντίστοιχων πλατφορμών για να αυξήσουν τα Ratings των καταλυμάτων τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμβουλές αυτές αφορούν στο περιεχόμενο της καταχώρησης, στην τιμολογιακή πολιτική των hosts, στη διαχείριση των κρατήσεων αλλά και στην απόσπαση θετικών κριτικών από τους φιλοξενούμενους.

Επιπροσθέτως, ο Κωτσόβολος προχωρά ακόμη ένα βήμα πιο πέρα προτείνοντας τρόπους για τη μεγιστοποίηση των εσόδων, μέσω της ένταξης των καταλυμάτων στην premium κατηγορία Airbnb Plus. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Airbnb, στην οποία περιλαμβάνονται μόνο τα σπίτια με την υψηλότερη ποιότητα και οι οικοδεσπότες που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και δέχονται τις καλύτερες κριτικές. Συνεπώς αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζουν και περισσότερα χρήματα από τα καταλύματά τους.

Όπως επισημαίνεται, κάθε σπίτι στο πρόγραμμα Airbnb Plus είναι μοναδικό, σχεδιασμένο και εξοπλισμένο με ένα συγκεκριμένο σύνολο από παροχές. Ας σημειωθεί ότι σε κάθε σπίτι πραγματοποιείται επίσκεψη και έλεγχος ποιότητας σε πάνω από 100 διαφορετικά σημεία, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η άνεση κατά τη διαμονή των φιλοξενούμενων.

Ο  Κωτσόβολος προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό των σπιτιών διαθέτει τόσο value-for-money λύσεις όσο και λύσεις που βοηθούν τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων να «ανεβούν επίπεδο» και να αναγνωριστούν ως Airbnb Plus.

Ετσι, έχει προβεί στην κατάρτιση ειδικού καταλόγου 132 σελίδων, όπου μπορεί κανείς να τον βρει στα 95 καταστήματα Κωτσόβολος αλλά και εδώ. Επιπροσθέτως, τα προϊόντα με ειδική σήμανση «Airbnb+» που προτείνει ο Κωτσόβολος αφορούν κουζίνα, με εντοιχιζόμενες λευκές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, σαλόνι, με smart tvs που θα ανεβάσουν το επίπεδο ψυχαγωγίας των επισκεπτών, μπάνιο, με ανέσεις όπως πιστολάκια μαλλιών, που αποτελούν σημαντικό στοιχείο της αξιολόγησης των επισκεπτών για το κατάλυμα, υπνoδωμάτιο, με συσκευές όπως χρηματοκιβώτια που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να νιώσουν ασφάλεια για τα πολύτιμα αντικείμενά τους ή συσκευές «Baby Monitors» που θα κάνουν το κατάλυμα κατάλληλο και για οικογένειες. Ακόμη, περιλαμβάνει Βusiness Corner, με πολυμηχανήματα για να μπορούν να συμπεριληφθεί το κατάλυμα στα ιδανικά για τη φιλοξενία όσων βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια, καθώς και χώρους Ψυχαγωγίας, με είδη barbeque για να γίνει προορισμός των πιο premium επισκεπτών.

Επιπλέον, διατίθενται προϊόντα που μπορούν να απογειώσουν την εμπειρία των επισκεπτών των καταλυμάτων, όπως η κλειδαριά  Danalock V3, με την οποία οι επισκέπτες έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση από το κινητό τους τις μέρες και ώρες της κράτησής τους.  Οι φιλοξενούμενοι είναι εφικτό να ανοίγουν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας από το κινητό τους με το σύστημα διαχείρισης συσκευών Danalock, αλλά και οι ιδιοκτήτες μπορούν να κλείσουν συσκευές, όπως το  κλιματιστικό ή το θερμοσίφωνο απομακρυσμένα, μετά το πέρας της κράτησης των επισκεπτών. Την ίδια ώρα η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση των λευκών  συσκευών, όπως πλυντήρια, κουζίνες, εστίες, εγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών, επιτοίχια τοποθέτηση των τηλεοράσεων και την παράδοση και εγκατάσταση των ηλιακών θερμοσιφώνων.

Για όποιον επιθυμεί, δύναται η χρηματοδότηση αυτής της δραστηριότητας να πραγματοποιηθεί με το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος  με αγορές από 10€/μήνα για να μη δεσμεύεται η ρευστότητα των ενδιαφερομένων. Ακόμη, αναλαμβάνει τις επισκευές των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών φθορών με το MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού Κωτσόβολος με μόλις 89€.

Αξίζει, τέλος, να  σημειωθεί πως ο Κωτσόβολος υποστηρίζει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Business Centers με ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των καταστημάτων ενώ η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, καθώς επίσης και το Τηλεφωνικό Κέντρο με 102 συνεργάτες, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη προς όλους εκείνους που το επιθυμούν και  σας καλούν πριν εξοπλίσετε το δικό σας Airbnb να περάσετε μια βόλτα από τα καταστήματα Κωτσόβολος!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή