Στα 293 εκατ. ο τζίρος της Attica Group στο εννιάμηνο

Στα 293 εκατ. ο τζίρος της Attica Group στο εννιάμηνο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενοποιημένες πωλήσεις του εννιαμήνου 292,86 εκατ. έναντι 215,46 εκατ. το αντίστοιχο περυσινό διάστημα ανακοίνωσε η ακτοπλοϊκή Attica Group, θυγατρική εταιρία του ομίλου Marfin Investment Group. 

Η μεγάλη άνοδος προέρχεται από την ενοποίηση της δραστηριότητας της Hellenic Seaways, την οποία και εξαγόρασε, από 1η Ιουνίου. Κατά την ίδια περίοδο τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 53,81 εκατ. έναντι 47,75 εκατ. το εννεάμηνο του 2017.

Η άνοδος του κύκλου εργασιών του Ομίλου αντισταθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό από τη συνεχιζόμενη, κατά 17%, αύξηση της μέσης τιμής των καυσίμων, σε σχέση με το εννεάμηνο του 2017. Υπενθυμίζεται ότι η τιμή των καυσίμων συνέχισε την ανοδική της πορεία και σε αυτή την περίοδο, αφού είχε προηγηθεί άνοδος κατά 33% το εννεάμηνο 2017 σε σχέση με το εννεάμηνο του 2016.

Η διοίκηση του Ομίλου προχωρά την εφαρμογή του επιχειρηματικού πλάνου για τη λειτουργική ενσωμάτωση της Hellenic Seaways.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή