Wind F2G: Δωρεάν προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Wind F2G: Δωρεάν προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσκλήσεις στις καλύτερες θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2014 προσφέρει το WIND F2G, που δεν φροντίζει μόνο για την επικοινωνία των συνδρομητών του, αλλά και για τη διασκέδαση τους.

Στο πλαίσιο του F2G Out, του προγράμματος της WIND με τις καλύτερες προτάσεις κάθε μήνα για εξόδους σε σινεμά, θέατρα, εστιατόρια, συναυλίες, club ακόμα και spa σε Αθήνα και όχι μόνο, η αγαπημένη καρτοκινητή εξασφάλισε δωρεάν διπλές προσκλήσεις για  τις δημοφιλέστερες παραστάσεις του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2014.

Για να λάβουν μέρος στην κλήρωση , οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται απλά να ενεργοποιήσουν online ένα πακέτο Blender  με το οποίο μπορούν να τα έχουν όλα μόνο με €5 ή οποιοδήποτε άλλο F2G πακέτο και να επιλέξουν τη θεατρική , μουσική ή χορευτική παράσταση που τους ενδιαφέρει. Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις και τα διαθέσιμα πακέτα F2G www.wind.gr/gr/f2g/

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή