Double-play μόνο με 17 ευρώ το μήνα από τη Vodafone και την Hellas Online

Double-play μόνο με 17 ευρώ το μήνα από τη Vodafone και την Hellas Online

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Vodafone και η hellas online κάνουν ακόμη πιο προσιτή την ολοκληρωμένη επικοινωνία για το σπίτι, με μια νέα συνδυαστική πρόταση, σταθερού και adsl Ιnternet, σε μία μοναδική τιμή.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone με πάγιο 25€ και άνω που θα πραγματοποιήσουν νέα 24μηνη σύνδεση στο hol double-play μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακό πάγιο μόνο με 17€/μήνα. Η προσφορά ισχύει για συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014, με τέλος ενεργοποίησης 36€ και   περιλαμβάνει:

• Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις

• 300’ προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

• Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά σε 47 χώρες

• adsl Ιnternet έως 24Mpbs

Παράλληλα, οι συνδρομητές Vodafone που θα πραγματοποιήσουν τη νέα σύνδεση στο hol double-play θα απολαμβάνουν προνομιακή έκπτωση 10% στο πάγιο του προγράμματος συμβολαίου της κινητής τους.

Επίσης, όσοι δεν είναι συνδρομητές Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη του hol double play και ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στο σταθερό και το Ιnternet με 22€/μήνα.

Η Vodafone και η hellas online  έχουν ως κοινό στόχο να δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές να μπορούν να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ελεύθερα κινητό, σταθερό και Internet, χωρίς να σκέφτονται τα έξοδα της επικοινωνίας τους.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο vodafone.gr/holdoubleplay, στο www.hol.gr,  να καλέσουν στο 13844 ή να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή