Ο ΔΗΚΤΗΣ (21/12/18)

2' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση Folli Follie για συνεργασία με Nike

«Σταδιακά από τον Μάιο του 2019 μέχρι τον χειμώνα του 2022, οπότε και λήγει η τελευταία χρονικά σύμβαση του ομίλου με τη Nike, τα σχετικά συμβόλαια εισαγωγής και διανομής των επώνυμων ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ της εταιρείας Nike και των θυγατρικών της δεν θα ανανεωθούν», ανακοίνωσε και επίσημα η Folli Follie αναφορικά με τη συνεργασία που η ίδια διατηρεί με τη Nike, επιβεβαιώνοντας όσα αποκάλυψε η «Κ». Στις 18 Δεκεμβρίου, η FF ενημερώθηκε επίσημα από τη Nike για τη διατήρηση όλων των υφιστάμενων συμβολαίων σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία μέχρι τον συμβατικό χρόνο λήξης τους. Η FF προσθέτει, όπως επίσης αποκάλυψε η «Κ», ότι παρά τη λήξη τον Μάιο του 2019 του συμβολαίου θα διατηρήσει την απρόσκοπτη εισαγωγή και διανομή των προϊόντων Nike καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, ενώ η διάθεσή τους από τα εν λειτουργία σήμερα καταστήματα Nike θα συνεχιστεί κανονικά για το διάστημα 2020-2022 κατά περίπτωση.

O κ. Στ. Κωνσταντάς, CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναβαθμίστηκε και επίσημα ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Σταύρος Κωνσταντάς, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Ο κ. Κωνσταντάς εντάχθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική το 2011. Εκτελεστικά μέλη στο Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής, πρόεδρος του οποίου παραμένει ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής, τοποθετήθηκαν η κ. Αγγελική Σκανδαλιάρη και ο κ. Σταύρος Καραγρηγορίου, που προέρχονται από την Εθνική Τράπεζα, ενώ μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. ορίστηκε ο κ. Πέτρος Λυριτζής.

Σήμερα αναλαμβάνει το νέο Δ.Σ. της ΚτΠ

Σήμερα αναμένεται η δημοσιοποίηση σε ΦΕΚ του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. Πρόεδρος αναλαμβάνει η κ. Αναστασία Σαπουνά και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Βασίλης Γάτος. Μέλη του Δ.Σ. ορίζονται οι κ.κ. Α. Μαρκόπουλος, Μ. Μαυραγάνη, Κ. Μιχαλίτσης, Ε. Παναγιωτουσάκος, Γ. Σαράφογλου, Ι. Σμυρής και Γ. Χαλκιαδάκης. Σημειώνεται ότι ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς είχε ζητήσει την παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ., συμπεριλαμβανομένου του Δ. Νικητόπουλου, που ανέλαβε πρόσφατα (Ιούλιος 2018) τη θέση του CEO της εταιρείας.

Τα ΕΛΠΕ στην κορυφή της λίστας Forbes 100 PLUS

Στην πρώτη θέση της λίστας Forbes 100 PLUS, στην οποία περιλαμβάνονται οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με κύκλο εργασιών άνω των 100 εκατομμυρίων, βρέθηκαν τα ΕΛΠΕ. Αυτή δεν είναι όμως η μοναδική διάκριση για τα ΕΛΠΕ, που την αναδεικνύει ως κορυφαία ελληνική επιχείρηση για το 2017. Σε ειδική εκδήλωση χθες απονεμήθηκε στα ΕΛΠΕ το βραβείο True Leader από την ICAP Group, βάσει της υψηλής κερδοφορίας, υψηλού αριθμού και αύξησης προσωπικού, πολύ υψηλού ICAP Credit Score (Διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας) και κατοχή μίας από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο της με βάση τον κύκλο εργασιών. Στη φωτ., ο Ανδρέας Σιάμισιης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ.

Ο Λ. Παπαγαρυφάλλου νέος CFO της Alpha Bank

Την τοποθέτηση του κ. Λάζαρου Παπαγαρυφάλλου (φωτ.) στη θέση του γενικού διευθυντή και Chief Financial Officer αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η τοποθέτηση θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου 2019, ημερομηνία κατά την οποία αναλαμβάνει άλλωστε και καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Βασίλης Ψάλτης, μέχρι πρόσφατα CFO της Alpha Bank. Ο κ. Παπαγαρυφάλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος ΜΒΑ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση του University of Wales, Cardiff Business School. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στις πολυεθνικές τράπεζες Citibank και ABN AMRO και από το 1998 εργάζεται στην Alpha Bank, έχοντας διατελέσει διευθυντής των διευθύνσεων εταιρικής ανάπτυξης, διεθνούς δικτύου και στρατηγικού σχεδιασμού. Την 1η Ιουλίου 2013 ανέλαβε εντεταλμένος γενικός διευθυντής της τράπεζας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή