Διανύουμε σύγκλιση των τεχνολογιών

Διανύουμε σύγκλιση των τεχνολογιών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μιλώντας στην «K» ο κ. KeviKearney, γενικός διευθυντής του κλάδου Imaging & Printing Commercial Business για όλη την Ευρώπη, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η HP βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε μία διαδικασία μεταφοράς της αναλογικής τεχνολογίας στην ψηφιακή εποχή. «Διανύουμε μία περίοδο σύγκλισης των τεχνολογιών εκτύπωσης. Τους καρπούς αυτής της σύγκλισης ενσωματώνουμε συνεχώς σε νέα προϊόντα. Το Διαδίκτυο κάνει περισσότερη πληροφόρηση, περισσότερο προσβάσιμη σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Αυτό, σύμφωνα με πολλούς, θα έπληττε τον κλάδο μας, αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Οποτε αναζητούμε πληροφορίες, συνήθως θέλουμε να τις δούμε κάπου τυπωμένες».

Η πρόκληση της ψηφιακής επανάστασης απασχολεί και την HP και αυτό φαίνεται στα νέα της προϊόντα. Οπως αναφέρει ο κ. Kearney, σταδιακά η εταιρεία θα τοποθετηθεί και στη βιομηχανία του θεάματος. Πριν από ένα χρόνο υπήρχε ολοκληρωμένο σχέδιο για τη δραστηριοποίηση στα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας (DVDs, Home-Theatres), αλλά η συγχώνευση καθυστέρησε την εφαρμογή του, ωστόσο, «είναι ένας φυσικός χώρος για μία εταιρεία, όπως η δική μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή