Κινήσεις για λύση από τη διοίκηση της ROC

Κινήσεις για λύση από τη διοίκηση της ROC

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντατικές κινήσεις με στόχο την επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί εξ αιτίας της εμπλοκής της εταιρείας στη διαδικασία του άρθρου 11 της νομοθεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, καταβάλλει η διοίκηση της Royal Olympia Cruises.

Οπως τόνισαν χθες στην «K» ο διευθύνων σύμβουλος και ο οικονομικός διευθυντής της ROC, κ. Πανταζής και Κασάπης, οι επαφές τόσο με τράπεζες όσο και με άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς είναι συνεχείς και καθημερινές, σε μια προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι τα στελέχη της Royal Olympia Cruises έκαναν Πρωτοχρονιά στα γραφεία της εταιρείας, στον Πειραιά, συνομιλώντας συνεχώς με τους εμπλεκομένους στην υπόθεση.

Κατά πληροφορίες, το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο ή τουλάχιστον σε πολύ καλύτερο απ’ ό,τι προ δύο ημερών, καθώς η εταιρεία δείχνει να έχει ξεπεράσει τα εσωτερικά – διοικητικά της προβλήματα και να την απασχολεί πλέον μόνο το θέμα της λύσεως των οικονομικών της θεμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή