Χρονιά δημιουργίας και επενδύσεων το 2004 για τη Village Roadshow

Χρονιά δημιουργίας και επενδύσεων το 2004 για τη Village Roadshow

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Village Roadshow, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστραλία, το 2004 θα είναι για την Εταιρεία μια χρονιά δημιουργίας και επενδύσεων. Ο πρόεδρος της Village Roadshow Limited κ. Robert Kirby δηλώνει χαρακτηριστικά στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η Ελλάδα αποτελεί για τη Village Roadshow μία από τις σημαντικότερες χώρες ανάπτυξης και επενδυτικής πολιτικής της εταιρείας. Δίκαια έχει κερδίσει την προσοχή και τον ενθουσιασμό των μετόχων, διότι ο ελληνικός κλάδος μέχρι σήμερα έχει αποφέρει σημαντικά κέρδη στον όμιλο.

Οι προσδοκίες για τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατέχει η Village Roadshow στη δημιουργία και διαχείριση πολυκινηματογράφων, στα θεματικά πάρκα, στη διανομή και παραγωγή ταινιών και στο ραδιόφωνο, αποτελούν την εγγύηση για μία εξίσου πετυχημένη και δυναμική πορεία συνεχών επενδύσεων στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον».

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών Village Roadshow στην Ελλάδα και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χάρης Αντωνόπουλος συμπλήρωσε τα ακόλουθα: «Είναι αναμφισβήτητη η επιτυχία της Village στην Ελλάδα, γεγονός που επιβεβαιώνεται καθημερινά από την προσέλευση του κοινού στις αίθουσές μας. Η εταιρεία θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τις επενδύσεις και την επιτυχημένη πορεία της κάτω από την ίδια ιδιοκτησία και δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ πρόθεση για πώληση ή αποχώρησή της από την Ελλάδα. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις επενδύσεις με δραστηριοποίηση σε νέους τομείς της οικογενειακής διασκέδασης. Εχουμε πολλά ακόμη να προσφέρουμε, έχοντας σαν εφόδια την υποστήριξη των μετόχων της εταιρείας, την πείρα, τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία των στελεχών μας και κυρίως την ενθουσιώδη αποδοχή του κόσμου. Το 2004 θα αποτελέσει μία από τις πιο πετυχημένες χρονιές της Village Roadshow και θα σηματοδοτήσει την πορεία της στη χώρα μας, με προσδοκώμενη αύξηση των εσόδων του Ομίλου κατά 15%-20%! Ηδη οι μέτοχοί μας, μετά την επιτυχημένη εξαγορά του ποσοστού της συμμετοχής εταιρειών συμφερόντων του Ομίλου Βαρδινογιάννη, προβαίνουν στην εξαγορά και του ποσοστού της συμμετοχής της Warner Bros, ενοποιώντας έτσι τη μετοχική παρουσία τους στον Ομιλο Village Roadshow στην Ελλάδα, καθώς πιστεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξή του. Συγκεκριμένα, σχεδιάζουμε τη δημιουργία δύο νέων κέντρων ψυχαγωγίας, ενός στο Μαρούσι και ενός στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υπάρξουν σημαντικές καινοτομίες όχι μόνο στη γενικότερη ψυχαγωγία, αλλά και στη μορφή των κινηματογραφικών αιθουσών. Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε τις πιο σύγχρονες και επιτυχημένες αίθουσες στην Ευρώπη!

– Στο χώρο της παραγωγής ταινιών και μετά την τεράστια επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας», θα αναγγείλουμε την επόμενη παραγωγή ελληνικής ταινίας με διεθνείς δυνατότητες και προοπτικές.

– Τέλος, μέσα στον επόμενο χρόνο θα αναγγείλουμε τη δημιουργία θεματικού πάρκου στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στη χώρα μας.

– Πολύ σημαντικά είναι επίσης τα σχέδια της Village στην επαρχία και ήδη είναι γνωστά τα σχέδιά μας για την παρουσία μας στην πόλη της Καβάλας.

– Παράλληλα, εξετάζουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης και σε άλλες επαρχιακές πόλεις, όπως η Λάρισα, το Ηράκλειο και ο Βόλος, θεωρώντας την ελληνική περιφέρεια εξίσου σημαντική όσο και την Αθήνα.

Πολύ χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του οικονομικού διευθυντού του Ομίλου Village στην Ελλάδα κ. Κώστα Δαριβάκη, ο οποίος επισημαίνει: «Με τόσα κέρδη και με τέτοια σημαντική θέση στην αγορά, όχι μόνο δεν θα αποχωρήσουμε από την ελληνική αγορά, αλλά θα επενδύσουμε σε αυτήν και θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με ταχύτατους ρυθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή