Richemont: υψηλές επιδόσεις πολυτελείας

Richemont: υψηλές επιδόσεις πολυτελείας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη μεγάλη ζήτηση για κοσμήματα και ρολόγια Cartier οφείλει την αυξημένη της κερδοφορία η εταιρεία ειδών πολυτελείας Richemont, που από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο είχε αποδόσεις υψηλότερες των προσδοκιών για τον κλάδο. Τους πρώτους πέντε μήνες του οικονομικού έτους, οι πωλήσεις της Richemont σημείωσαν αύξηση 16%, ενώ οι οικονομικοί αναλυτές προέβλεπαν μόνον 11,5%.

Ωστόσο, η εταιρεία προεξοφλεί επιβράδυνση για τους αμέσως επόμενους μήνες ακριβώς εξαιτίας της ιδιαίτερα μεγάλης αύξησης που έχει προηγηθεί. Σύμφωνα με τους αναλυτές, η εξέλιξη θα οδηγήσει την εταιρεία σε αναβάθμιση των προβλέψεών της για τα κέρδη του συνόλου του έτους.

Σημειωτέον ότι για τη Richemont το οικονομικό έτος λήγει στα τέλη Μαρτίου, ενώ τα λεπτομερή της οικονομικά στοιχεία για το εξάμηνο αναμένεται να ανακοινωθούν τον Νοέμβριο. Σε ό,τι αφορά την τιμή της μετοχής της, έχει σημειώσει άνοδο κατά 34% το τρέχον έτος υπερβαίνοντας τον κλάδο κατά περίπου 15%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή