Εισαγγελική έρευνα στον όμιλο ING

Εισαγγελική έρευνα στον όμιλο ING

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμστερνταμ. Πληροφορίες κλήθηκε να δώσει ο ολλανδικός όμιλος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών ING Groep στο πλαίσιο ερευνών για «εισφορά» στη διδασκαλική ένωση της Νέας Υόρκης· στόχος ήταν να αποδεχθεί τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά του προγράμματα.

Το αίτημα υπέβαλε το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Ελιοτ Σπίτζερ. «Είχαμε αρκετό καιρό συζητήσεις με την ING και με το σωματείο Ηνωμένων Διδασκάλων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ώστε να τους ενημερώσουμε για όσα μας προβλημάτιζαν», δήλωσε εκπρόσωπος του Γενικού Εισαγγελέα.

Βάσει δημοσιευμάτων, η ING κατέβαλε στο σωματείο τρία εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να προωθήσει τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά της προϊόντα στις 500.000 μέλη του. H ING επιβεβαίωσε ότι είχε γίνει αυτή η συμφωνία, προσθέτοντας ότι στην ασφαλιστική αγορά πρόκειται για συνήθη πρακτική. Ωστόσο, διευκρίνισε πως θα συμμορφωθεί με τις οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή