Αλλαγή φρουράς στη Sony Ericsson

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απορία και δυσαρέσκεια προκάλεσε στην αγορά και στους επιχειρηματικούς κύκλους η αποχώρηση του Μάιλς Φλιντ από το πηδάλιο της Sony Ericsson Mobile Communications, της κοινοπραξίας της Sony με την Ericsson. H τριετής και πλέον θητεία του ως διευθύνοντος συμβούλου στέφθηκε με επιτυχίες, καθώς οι πωλήσεις της εταιρείας και τα κέρδη της υπεδιπλασιάστηκαν.

Η Sony Ericsson εισήλθε στην αγορά των ακριβών κινητών με κάμερες υψηλής ανάλυσης και αναπαραγωγή μουσικής, οπότε πωλούσε και ακριβότερα τα μοντέλα της από τους ανταγωνιστές. Αποτέλεσμα ήταν να υπερκεράσει την LG Electronics και να καταλάβει την τέταρτη θέση παγκοσμίως. Τον Ιούλιο η Sony Ericsson ανακοίνωσε τη βραδύτερη αύξηση κερδών της σε διάστημα δυο ετών, έχοντας επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά των φθηνότερων μοντέλων. Τη θέση του κ. Φλιντ παίρνει ο Χιντέκι Κομιγιάμα, νυν πρόεδρος της Sony Εlectrοnics. Ο κ. Κομιγιάμα έχει πιστωθεί τη διεύρυνση του μεριδίου της Sony στην αμερικανική αγορά διά μέσου των εγχρώμων τηλεοράσεων και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή