ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη νέα υπηρεσία από τη SΟΝΥ

Η SONY αναβάλλει, όπως όλα δείχνουν, την είσοδο διαδικτυακής παγκόσμιας υπηρεσίας με σκοπό την ενίσχυση της κονσόλας παιχνιδιών της, Playstation3. Αν και αρχικά η υπηρεσία θα έβγαινε στην αγορά το φθινόπωρο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας εκτιμούν ότι χρειάζονται περαιτέρω βελτιώσεις σχετικά με το λογισμικό. Η νέα διαδικτυακή υπηρεσία θα καλύπτει την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία και θα αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στιςυπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες.

Ετοιμο το iPhone Αpple

Από τις 9 Νοεμβρίου θα μπορεί το βρετανικό κοινό να αγοράζει το iPhone της Apple, διαχειριστής του οποίου είναι πλέον η Ο2. Το αφεντικό της Apple, Στιβ Τζομπς, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο ότι η Ο2 αποτελούσε τον καλύτερο τηλεφωνικό παροχέα στη Βρετανία, δικαιολογώντας έτσι την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας. Οι αγοραστές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε 7.500 σημεία ασύρματης σύνδεσης στο Διαδίκτυο χωρίς τη δυνατότητα χρήσης υψηλής ταχύτητας 3G δικτύων. Η αρχική επιλογή των πελατών οριοθετείται στην υπογραφή συμβολαίου με 35, 45 ή 55 λίρες μηνιαίως και απεριόριστη χρήση δεδομένων.

Ενοίκια «φωτιά»

Σε «άπιαστο όνειρο» για μεγάλη μερίδα των πολιτών που κατοικούν στο Βουκουρέστι εξελίσσεται η ενοικίαση διαμερίσματος σε περιοχές που χαρακτηρίζονται «υψηλότερου βιοτικού επιπέδου», όπου οι τιμές κυμαίνονται από 470 έως και 600 ευρώ. Οι τιμές για ένα διαμέρισμα δύο δωματίων στο κέντρο της πόλης φθάνουν στα 800 ευρώ, ενώ στη Βουδαπέστη ένα παρόμοιο διαμέρισμα, πλήρως εξοπλισμένο, κοστίζει 450 ευρώ.

Προτείνει Εθνική

Τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος προτείνει στους επενδυτές η εφημερίδα The Wall Street Journal, στην ασιατική της έκδοση (που εκδίδεται στο Χονγκ Κονγκ), επικαλούμενη σχόλια διεθνών χρηματιστηριακών οίκων. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Εθνική Τράπεζα επεκτείνεται δυναμικά στη ΝΑ Ευρώπη καταγράφοντας αύξηση των καθαρών εσόδων κατά 61% στο α΄εξάμηνο του 2007, με τάση περαιτέρω ανόδου έπειτα από την εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Finansbank.

Ολυμπιακοί Λονδίνου

Συνεχίζεταιη συγκέντρωση ιδιωτικής χρηματοδότησης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο το 2012, καθώς ανακοινώθηκε ότι η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas θα είναι χορηγός των Αγώνων. Η Adidas θα χορηγήσει στην οργανωτική επιτροπή των Αγώνων του Λονδίνου (LOGOC) ποσό ύψους 100 εκατ. στερλίνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή