Βιλχελμ Μπεντερ : Νέο «αφεντικό» στο αεροδρόμιο

Βιλχελμ Μπεντερ : Νέο «αφεντικό» στο αεροδρόμιο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο διευθύνοντα σύμβουλο απέκτησε η Fraport, η εταιρεία διαχείρισης του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης. Το συμβόλαιό του τέθηκε σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου και θα εκπνεύσει έπειτα από πέντε χρόνια. Ο κ. Σούλτε αντικαθιστά τον επί μακρόν διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport, Βίλχελμ Μπέντερ.

Μέχρι πρότινος διατελούσε χρέη γενικού οικονομικού διευθυντή, ενώ από τον Απρίλιο του 2007 είχε αναλάβει καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου. Στο εύρος των καθηκόντων του εντάχθηκε η επέκταση του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, καθώς και θέματα διαχείρισης κίνησης, τέρμιναλ, ασφάλειας αεροδρομίου, νομικών υποθέσεων και ελέγχου εγκαταστάσεων. Οπερ σημαίνει ότι είχε διέλθει μία επαρκή περίοδο εκπαίδευσης και προετοιμασίας, ώστε να μπορεί να αναλάβει το πηδάλιο. Αυτό μάλιστα αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση για την τοποθέτησή του στη θέση που εξέδωσε η εταιρεία. Μέσα στην ατζέντα του ως επικεφαλής της Fraport τίθενται τρία θέματα προτεραιότητας: η κινητοποίηση όλων για να αντιμετωπισθούν οι συνέπειες από την τρέχουσα οικονομική κρίση, η προώθηση των σχεδίων για την έτι περαιτέρω επέκταση του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης και η βελτίωση της ικανοποίησης των επιβατών, με κατασκευή και τέταρτου αεροδιαδρόμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή