Στιβ Τζομπς : Εκείνος έλειπε, η Apple πωλούσε iPhones

Στιβ Τζομπς : Εκείνος έλειπε, η Apple πωλούσε iPhones

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «Λάζαρος» της Αpple βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μετά από μακρά περίοδο απουσίας λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Ο Στιβ Τζομπς, ο οποίος έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου του παγκρέατος, υπέστη μεταμόσχευση ήπατος την άνοιξη. Εμφανίστηκε στα μέσα της εβδομάδας σε μουσική εκδήλωση της Apple σαφώς καταβεβλημένος και αποκάλυψε ότι έλαβε το μόσχευμα από νεαρό δότη που ήταν θύμα τροχαίου. Απευθυνόμενος στο ακροατήριο, τόνισε ότι δεν θα βρισκόταν εν ζωή χωρίς τη γενναιοδωρία του αποβιώσαντος και απηύθυνε έκκληση για δωρητές οργάνων.

Αναφερόμενος στην Apple, είπε ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατ. iPhones από τότε που η συγκεκριμένη συσκευή κυκλοφόρησε στην αγορά. Ειδικότερα για την iTunes, την εφαρμογή πολυμέσων της Apple, ο Στιβ Τζομπς ανακοίνωσε ότι έχει αναβαθμιστεί ο σχεδιασμός της, ενώ στη νέα της εκδοχή δίνει στους καταναλωτές περισσότερο έλεγχο σχετικά με το ποιο περιεχόμενο συγχρονίζεται με τα iPod και τα iPhone. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα να οργανώνονται οι εφαρμογές που έχουν αγοραστεί για τα iPhone και iPod Touch. Ενα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του νέου iTunes, όπως είπε ο κ. Τζομπς, είναι ότι θα μπορεί να πωλεί άλμπουμ φωτογραφιών και μιντιακό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων παλαιών άλμπουμ βινυλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή