Επένδυση 1,5 δισ. δολ. για εμπορικά κέντρα σε Κίνα και Φιλιππίνες

Επένδυση 1,5 δισ. δολ. για εμπορικά κέντρα σε Κίνα και Φιλιππίνες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επένδυση έως και 1,5 δισ. δολ. την επόμενη τριετία για την ανάπτυξη 18 νέων εμπορικών κέντρων στις Φιλιππίνες και στην Κίνα δρομολογεί ο Φιλιππινέζος δισεκατομμυριούχος Χένρι Σι. Πρόκειται για μία ακόμα απόδειξη των εξαιρετικών προοπτικών ανάπτυξης που παρουσιάζουν οι αγορές ακινήτων της Ασίας, και ιδιαίτερα τα εμπορικά κέντρα, καθώς η κατανάλωση αυξάνεται με συνεχή ρυθμό.

Ετσι, εταιρείες ανάπτυξης όπως η SM Prime Holdings του κ. Σι, σχεδιάζουν τεράστιες επενδύσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες. Η SM Prime Holdings σχεδιάζει να κατασκευάσει τέσσερα έως πέντε εμπορικά κέντρα στις Φιλιππίνες ετησίως, ενώ για την αγορά της Κίνας στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου κέντρου κάθε χρόνο. Σύμφωνα με τη διοίκηση, η κατανάλωση τόσο στις Φιλιππίνες, όσο και στην Κίνα είναι διατηρήσιμη και μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται. Σε ό,τι αφορά την αχανή κινεζική αγορά, η εταιρεία θα στοχεύσει σε μικρότερες πόλεις, που ακόμα δεν έχουν αναπτυχθεί σημαντικά. Βέβαια, όταν γίνεται λόγος για μικρές πόλεις στην Κίνα, κατά κανόνα πρόκειται για πόλεις με πληθυσμό άνω του 1 εκατ. κατοίκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή