ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Allianz

25,2 δισ. ευρώ έσοδα κατέγραψε ο όμιλος κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012, εμφανίζοντας αύξηση 2,5% από τα 24,6 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Τα λειτουργικά κέρδη του τριμήνου αυξήθηκαν 2,8% στα 2,4 δισ. ευρώ, από 2,3 δισ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2011.

ThyssenKrupp

6% έφτασε η άνοδος της μετοχής της μεγαλύτερης χαλυβουργίας της Γερμανίας, ThyssenKrupp, μετά την ανακοίνωση των καλύτερων του αναμενομένου αποτελεσμάτων γ΄ τριμήνου. Τα κέρδη της ενισχύθηκαν κατά 79%, στα 122 εκατομμύρια ευρώ, έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών για κέρδη 83,4 εκατομμύρια ευρώ.

ΗΠΑ

0,6% υποχώρησε ο δείκτης τιμών εισαγωγών των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, έναντι ανόδου 2,4% τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εμπορίου.

Οι αναλυτές, οι οποίοι ανέμεναν διατήρηση των εισαγωγών στο ίδιο επίπεδο, απέδωσαν την υποχώρηση στην πτώση των τιμών πετρελαίου.

ΚΑΝΑΔΑΣ

7,3% ανήλθε η ανεργία τον Ιούλιο, όπως αναφέρει η στατιστική υπηρεσία της χώρας.

Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 30.400, μετά δύο μήνες συνολικής αύξησης κατά 14.000.

Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Royal Bank of Canada ανέμεναν μικρότερη αύξηση, της τάξης των 6.000.

Barclays

2% έφτασε η άνοδος της μετοχής της βρετανικής τράπεζας μετά την ανακοίνωση του διορισμού τού σερ Ντέιβιντ Ουόκερ στο πόστο του προέδρου.

Ο βετεράνος του χρηματοπιστωτικού κλάδου έχει διατελέσει αξιωματούχος στην Τράπεζα της Αγγλίας, καθώς και στέλεχος στην αμερικανική Morgan Stanley για 17 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή