Coca-Cola: Κλείνει 4 εργοστάσια στην Ισπανία – με 1.200 απολύσεις

Coca-Cola: Κλείνει 4 εργοστάσια στην Ισπανία – με 1.200 απολύσεις

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 

Η μοναδική εταιρεία εμφιάλωσης στην Ισπανία θυγατρική της Coca Cola παρουσίασε την Τετάρτη στα ισπανικά συνδικάτα σχέδιο αναδιάρθρωσης της δομής της, το οποίο περιλαμβάνει το κλείσιμο τεσσάρων μονάδων εμφιάλωσης. Με αυτό το σχέδιο θα χαθούν τουλάχιστον 1.200 θέσεις εργασίας, όπως ανακοίνωσε το ισπανικό εργατικό συνδικάτο UGT.

Η Coca-Cola Iberian Partners ανακοίνωσε ότι «αναμένει να κλείσει τα κέντρα της στην Αστούρια (στα βόρεια της χώρας), στις Βαλεαρίδες Νήσους, την πρωτεύουσα Μαδρίτη και το Αλικάντε και ως εκ τούτου περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας θα επηρεαστούν» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το UGT.

Εκπρόσωπος της εργατικής ένωσης, δήλωσε ότι επί του παρόντος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την διεύθυνση της εταιρείας για να καταστεί δυνατόν να μειωθούν οι επιπτώσεις σε απώλειες θέσεων εργασίας από την παρούσα πρόταση αναδιάρθρωσης της δομής της πολυεθνικής εταιρείας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή