Κύπρος: Στόχος για διάθεση φυσικού αερίου το 2016

Κύπρος: Στόχος για διάθεση φυσικού αερίου το 2016

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Δημόσια Εταιρεία Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) υποσχέθηκε στον υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Λακκοτρύπη, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ενδιάμεση λύση στην έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο, δήλωσε ο Κύπριος υπουργός.

Ο κ. Λακκοτρύπης ανέφερε ότι ο στόχος της διαδικασίας είναι να υπάρχει φυσικό αέριο στην Κύπρο για ηλεκτροπαραγωγή το 2016 και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα έγγραφα του διαγωνισμού και αυτό έχει ζητηθεί από όλους όσοι θα καταθέσουν προσφορά.

Ερωτηθείς αν ο στόχος είναι για αρχές του 2016, ο κ. Λακκοτρύπης ανέφερε ότι εξαρτάται από την κάθε προσφορά. «Αναμένουμε να δούμε τι προσφορές θα λάβουμε, την ποιότητα των προσφορών και πόσο θα συμφέρει ή όχι η λύση που θα προτείνεται» πρόσθεσε.

Τέλος, είπε ότι δόθηκε παράταση ενός μηνός για τη διαδικασία, διευκρινίζοντας ότι τα έγγραφα των προσφορών θα κατατεθούν 16 Απριλίου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή