Κύπρος: Σύσκεψη κορυφής για τις έρευνες για την οικονομία

Κύπρος: Σύσκεψη κορυφής για τις έρευνες για την οικονομία

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης. τόνισε το Σάββατο ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί να συνεχίσουν τα όσα διαδραματίζονται σε σχέση με τις έρευνες για την οικονομία, την Κεντρική Τράπεζα και την σύγκρουση θεσμικών αξιωματούχων και τα όσα παρακολουθεί με πολλή αγωνία ο κυπριακός λαός.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή του με τον γενικό εισαγγελέα , Κώστα Κληρίδη, ο κ. Αναστασιάδης είπε: «Δεν έχουν τελειώσει οι επαφές μου. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι η κατάσταση βαραίνει και δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ να συνεχίσουν τα όσα διαδραματίζονται και τα όσα παρακολουθεί με πολλή αγωνία ο κυπριακός λαός».

Για αύριο ο πρόεδρος Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Στο μεταξύ ο πρώην δικαστής, Παναγιώτης Καλλής, διορίστηκε από τον γενικό εισαγγελέα, ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής, ο οποίος θα αναλάβει τη διεξαγωγή της ποινικής έρευνας για αναφορές που έγιναν ως προς κατ΄ ισχυρισμό δωροδοκία του βοηθού γενικού εισαγγελέα , Ρίκου Ερωτοκρίτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή