Νέα επωνυμία για εταιρεία του ομίλου Talanx

Νέα επωνυμία για εταιρεία του ομίλου Talanx

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Yπό τη νέα επωνυμία της, ως HDI Global SE, λειτουργεί πλέον η εταιρεία βιομηχανικών ασφαλίσεων του ομίλου Talanx. Η μετατροπή σε Ευρωπαϊκή Εταιρεία (SE – Societas Europaea – Ευρωπαϊκή Εισηγμένη Ανώνυμη Εταιρεία) έχει ήδη εγκριθεί από την αρμόδια εποπτική αρχή. Η εταιρεία βιομηχανικών ασφαλίσεων HDI Global SE έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν ασφαλιστή βιομηχανικών κινδύνων παγκοσμίου επιπέδου. Διαχειρίζεται πάνω από 3.000 διεθνή ασφαλιστικά προγράμματα παγκοσμίως. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται σχεδόν όλες οι εταιρείες του δείκτη DAX καθώς και πολυάριθμοι διεθνείς όμιλοι. Το διεθνές δίκτυο της HDI περιλαμβάνει υποκαταστήματα, θυγατρικές καθώς και συνεργάτες σε πάνω από 130 χώρες, ενώ απασχολεί πάνω από 3.000 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο. Η παραγωγή ασφαλίστρων του κλάδου βιομηχανικών ασφαλίσεων για το 2014 έφθασε τα 4 δισ. ευρώ.

«Η μετονομασία είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην άνω των 100 ετών ιστορία της εταιρείας», σχολίασε ο δρ Κρίστιαν Χιντς, αναπληρωτής πρόεδρος του συμβουλίου διοίκησης της Talanx AG και διευθύνων σύμβουλος της HDI Global SE. «Το νέο όνομα αντικατοπτρίζει την ολοένα αυξανόμενη διεθνή εμβέλεια της εταιρείας μας. Σήμερα, πάνω από το 60% των ασφαλίστρων μας προέρχεται από αγορές του εξωτερικού, με αυξητική τάση».

Το νέο εμπορικό σήμα HDI είναι άμεσης εφαρμογής διεθνώς. Οι περισσότερες από τις εταιρείες πρωτασφάλισης του ομίλου Talanx, στη Γερμανία και διεθνώς, λειτουργούν ήδη με το νέο σήμα. Τα αρχικά αποτελούν συντομογραφία της παλαιότερης επωνυμίας «Haftpflichtverband der Deutschen Industrie» (Ενωση Αστικής Ευθύνης της Γερμανικής Βιομηχανίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή