Η Ταϊβάν κατακτά τους αιθέρες

Η Ταϊβάν κατακτά τους αιθέρες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ευθυγραμμιστεί με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας της αεροπορίας, η Ταϊβάν προσπάθησε να αποκτήσει μια θέση στη Διεθνή Πολιτική Αεροπορία. Γεγονός είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια η Ταϊβάν έχει συνεργαστεί με πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο για τη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των διεθνών αεροπορικών μεταφορών της. Η συμμετοχή της Ταϊβάν στην IACO θα οδηγήσει σε στενότερη συνεργασία στον τομέα της διεθνούς πολιτικής αεροπορίας και θα ενισχύσει την ανάπτυξή της, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της διεθνούς οργάνωσης για ασφαλείς πτήσεις.

Η Ταϊβάν βρίσκεται στο πιο πολυσύχναστο τμήμα του εναέριου χώρου της Ανατολικής Ασίας. Το 2015 το διεθνές αεροδρόμιο Taiwan Taoyuan κατετάγη 11ο και 6ο στον κόσμο σε αριθμό επιβατών και φορτίου αντίστοιχα, σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο Αερολιμένων. Κατά το ίδιο έτος, 74 αεροπορικές εταιρείες πραγματοποίησαν προγραμματισμένες πτήσεις μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων προς και από την Ταϊβάν, σε 301 δρομολόγια, συνδέοντας 135 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Επίσης, η περιοχή πληροφοριών πτήσεων (FIR) της Ταϊπέι παρείχε πάνω από 1,53 εκατ. υπηρεσίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και χειρίστηκε 58 εκατ. εισερχόμενων και εξερχόμενων επιβατών το 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή