Επτά ακίνητα πωλεί ηλεκτρονικά η ΕΤΑΔ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Επτά ακίνητα πωλεί ηλεκτρονικά η ΕΤΑΔ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επτά νέα ακίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναμένεται να πωλήσει το επόμενο διάστημα η ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrelastate.gr. Οπως ανακοίνωσε χθες η εταιρεία, πρόκειται για διαμερίσματα σε περιοχές που ως επί το πλείστον ενδείκνυνται και για αξιοποίηση μέσω των ψηφιακών πλατφορμών βραχυχρόνιων μισθώσεων. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ακίνητα σε Καλλιθέα, Κολωνάκι, πλατεία Αττικής, πλατεία Αμερικής και Αιγάλεω.

Ειδικότερα, ο διαγωνισμός προβλέπει ένα διαμέρισμα τρίτου ορόφου, 68 τ.μ., στο Κολωνάκι στην οδό Δεινοκράτους 28, με θέα στον Λόφο του Λυκαβηττού. Επίσης, πωλείται διαμέρισμα 65 τ.μ., τρίτου ορόφου στην Καλλιθέα στην οδό Περικλέους 13-15, όπως επίσης ένα ακόμα διαμέρισμα δευτέρου ορόφου και επιφάνειας 50 τ.μ. στην πλατεία Αμερικής (οδός Ξεναγόρα 2). Στο Αιγάλεω, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον σταθμό μετρό της περιοχής, στην οδό Κρήτης, πωλείται διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου, επιφάνειας 51 τ.μ. σε διώροφο κτίριο. Στην πλατεία Αττικής, στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Προύσσης 11 πωλείται διαμέρισμα 52 τ.μ., που βρίσκεται σε τετραώροφη πολυκατοικία. Στη Θεσσαλονίκη πωλείται διαμέρισμα τέταρτου ορόφου και επιφάνειας 83 τ.μ. στην περιοχή Χαριλάου, στην οδό 25ης Μαρτίου 29.

Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών συμμετοχής είναι η 5η Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους όρους των διαγωνισμών, έκαστο ακίνητο μεταβιβάζεται «ως έχει και ευρίσκεται», ενώ εναπόκειται στους ενδιαφερόμενους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, να προβούν σε πλήρη νομικό και/ή τεχνικό έλεγχο.

Εν τω μεταξύ, χθες έληγε και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων επενδυτών στον πλειοδοτικό διαγωνισμό για την αξιοποίηση του Ξενία Χίου, μέσω μακροχρόνιας εκμίσθωσης. Το Ξενία βρίσκεται στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλεως της Χίου και έχει κάλυψη περίπου 1.600 τ.μ., τα οποία αναπτύσσονται σε ισόγειο και δύο ορόφους, και έκταση οικοπέδου περίπου 1.650 τ.μ. Το ακίνητο με προηγούμενη χρήση ξενοδοχείου, δυναμικότητας 28 δωματίων (22 δίκλινα και έξι μονόκλινα) – 50 κλινών, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι και το κέντρο της πόλης της Χίου, ενώ απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή