Συνεργασία της Ασπίς ΑΧΕΠΕΥ

Συνεργασία της Ασπίς ΑΧΕΠΕΥ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ασπίς ΑΧΕΠΕΥ υπέγραψε σύμβαση αποκλειστικής συνεργασίας με τον χρηματιστηριακό οίκο Consors AG. Η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο διεύρυνσης των συνεργασιών της ελληνικής εταιρείας με γνωστά πιστωτικά ιδρύματα και μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες του εξωτερικού.

Η Consors δραστηριοποιείται πέραν της Ελβετίας στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία. Μέσω της συνεργασίας αυτής η Ασπίς ΑΧΕΠΕΥ εμπλουτίζει σημαντικά την γκάμα των προϊόντων της και προσφέρει νέες επενδυτικές δυνατότητες στους πελάτες της, τόσο στις χρηματιστηριακές πράξεις του εξωτερικού όσο και στη διαχείριση των κεφαλαίων τους.

Με δεδομένο ότι οι εταιρείες leasing είναι κεφαλαιοβόρες, αν τελικά συγχωνευθούν οι ΕΤΒΑ και Πειραιώς Leasing, θα αποκτήσουν απαραίτητη κεφαλαιακή επάρκεια που προσφέρει το πλεονέκτημα διατήρησης των περιθωρίων κέρδους και ταυτόχρονα τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων υπηρεσιών, προϊόντων και συνεργασιών αλλά και την ικανότητα ανάληψης μεγάλων συμβάσεων,.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή