Ομιλος Κοπελούζου και Real Estate

Ομιλος Κοπελούζου και Real Estate

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο νέες αναπτύξεις πραγματοποιεί την είσοδό του στο χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, ο Ομιλος Κοπελούζου. Συγκεκριμένα, υπό κατασκευή βρίσκεται συγκρότημα γραφείων και καταστημάτων του ομίλου, επί της Λ. Κηφισίας 280, στο ύψος του Χαλανδρίου (περιοχή Σίδερα), με την πρόβλεψη για δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης. Το συγκρότημα κατανέμεται σε τρία ανεξάρτητα κτίρια, συνολικής επιφάνειας 22.000 τ.μ., ενώ προβλέπεται να παραδοθεί προς χρήση εντός του πρώτου τριμήνου του νέου έτους. Αντίστοιχα, ο όμιλος προχώρησε σε επέκταση-προσθήκη επί του κτιρίου γραφείων του, στη συμβολή των οδών Γραβιάς 4 και Γρανικού, στον Παράδεισο Αμαρουσίου (στον κόμβο της Αττικής Οδού). Το σύνολο του εξαώροφου κτιρίου, επιφάνειας 6.026 τ.μ. προσφέρεται προς μίσθωση. Σημειωτέον ότι αμφότερα τα κτίρια εντάσσονται στην ανώτατη ποιοτικά κατηγορία (Α Class) με εγκατεστημένη υποδομή για την προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες.

«Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα μεγάλα ακίνητα, που δεν αξιοποιούνται, εμφανίζουν δυσκολίες και προβλήματα. Οσα ακίνητα δεν είχαν τέτοιες δυσκολίες, ήδη αξιοποιούνται», τόνισε ο κ. Ανδριόπουλος. Η R.Ε.D.S. χρειάστηκε τρία χρόνια για να ολοκληρώσει την πρώτη της ανάπτυξη, το ψυχαγωγικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα, το οποίο εγκαινιάζεται στα τέλη του μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή