Συνέδριο CSR στην Αθήνα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα οργανώνεται το πρώτο ευρωπαϊκό συνέδριο για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των επιχειρήσεων» στις 29 και 30 Νοεμβρίου. Στόχος του Συνεδρίου αλλά και των υπολοίπων που θα ακολουθήσουν, είναι η σύνδεση και η συνεργασία όλων των ευρωπαϊκών χωρών για ευρύτερη διάχυση, προώθηση και εφαρμογή προγραμμάτων ενίσχυσης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Europe) είναι ένα επιχειρηματικό δίκτυο που ιδρύθηκε με στόχο την προώθηση της έννοιας της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στις επιχειρήσεις εκείνες που αποσκοπούν στη διαρκή επιχειρηματική ανάπτυξή τους μέσω της ένταξης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις βασικές επιχειρηματικές τους στρατηγικές και πρακτικές. Το Δίκτυο αυτό σήμερα συνεργάζεται με δεκαπέντε επιχειρηματικά δίκτυα και εξειδικευμένους οργανισμούς σε περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί οι εθνικοί εταίροι προωθούν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, συνεργαζόμενοι με πάνω από 1.000 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Το Ελληνικό Δίκτυο είναι ο εθνικός εταίρος του CSR Europe στην Ελλάδα και ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000.

Οι αγορές των μετοχών θα διενεργηθούν μέσω της Π&Κ Χρηματιστηριακής κατά το χρονικό διάστημα από 5/11/2001 έως και 5/12/2001.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή