ΣΗΜΕΡΑ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό κυβερνητικό έλeγχο το «σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο. Μέσω της συνθήκης που θα υπογραφεί σύντομα στο Συμβούλιο της Ευρώπης, παρέχονται μια σειρά από δικαιοδοσίες στις διωκτικές Αρχές, οι οποίες επιτρέπουν τη στενότερη παρακολούθηση των χρηστώ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και τώρα προσαρμογή στην ΟΝΕ

Η ταχεία προσαρμογή στην πραγματικότητα της ΟΝΕ αποτελεί το «κλειδί» για επιβίωση στις νέες συνθήκες. Η αναδιάρθωση του συστήματος δημοσίων δαπανών σε ΟΤΑ, υπουργεία και νοσοκομεία προτεραιότητες του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Φλωρίδη.

FΟRUΜ

Τα συστατικά της παγκόσμιας ύφεσης

Η πολιτική εκμετάλλευση της κρίσης, η ανασφάλεια και η περιοριστική νομισματική πολιτική μπορούν να οδηγήσουν σε οικονομική καταστροφή.

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Περιμένοντας τους επόμενους «γάμους»

Ζητούμενο για ενδεχόμενες νέες συμμαχίες είναι η δημιουργία ισχυρών επιχειρηματικών σχημάτων, ικανών να ανταγωνιστούν εκτός ελληνικών συνόρων. Σε ποια πεδία υπάρχουν δυνατότητες και από πού μπορεί να προέλθει το επόμενο σοκ στην ελληνική οικονομία.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι εταιρείες ένδυσης κατακτούν την Ε.Ε.

Η ενωμένη ευρωπαϊκή αγορά δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων ένδυσης. Οι πρώτες συνεργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και φέτος αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα.

ΣΤΕΛΕΧΗ

– Μαραθώνιος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. – Οπλο επιβίωσης η διά βίου εκπαίδευση. – Αλλο πατριαρχία, άλλο πατρότητα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή