Αναπτύσσεται στο εξωτερικό η Moda Bagno

Αναπτύσσεται στο εξωτερικό η Moda Bagno

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επέκτασή της σε ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού, η αύξηση του δικτύου πωλήσεων, αλλά και η ενίσχυση της παρουσίας της στο χώρο της εστίασης είναι οι τρεις βασικοί άξονες της αναπτυξιακής πολιτικής που εφαρμόζει η Moda Βagno.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία στρέφει το εμπορικό ενδιαφέρον της στην ευρωπαϊκή αγορά, προωθώντας την ίδρυση ενός υποκαταστήματος σε χώρα της Βόρειας Ευρώπης.

Ωστόσο, ήδη, η εταιρεία διείσδυσε στην Κύπρο, εγκαινιάζοντας τη νέα της έκθεση Moda Bagno-Interni, μέσω της οποίας διατίθενται στην εκεί αγορά όλα τα προϊόντα και οι φίρμες που διακινεί η εισηγμένη επιχείρηση. Για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο, η Moda Bagno ίδρυσε τον Νοέμβριο του 2000, τη Moda Bagno Cyprus LTD το μετοχικό κεφάλαιο της οποίας είναι 150 εκατ. δρχ. Η νέα έκθεση βρίσκεται στη Λευκωσία και στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 500 εκατ. δρχ. Η λειτουργία της νέας έκθεσης θα απεικονισθεί στον ενοποιημένο ισολογισμό της Moda Bagno, για τη χρήση του 2002, στον οποίο θα ενσωματωθεί και η θυγατρική της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία δίδει έμφαση στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στο χώρο της εστίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί αφενός με την αύξηση των σημείων της αλυσίδας Interni και αφετέρου με τη δημιουργία και νέας δραστηριότητας. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου, ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Βαρβέρης προωθεί τη συνεργασία με Κύπριο επιχειρηματία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή