Μητρώο για τις επιχειρήσεις της Ναυπηγοεπισκευαστικής

Μητρώο για τις επιχειρήσεις της Ναυπηγοεπισκευαστικής

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άμεση εφαρμογή του Μητρώου Επιχειρήσεων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος αποφάσισαν χθες σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, υπό την προεδρία του κ. Γ. Ανωμερίτη, οι εκπρόσωποι των υπουργείων Ανάπτυξης, Οικονομίας, Εργασίας, καθώς και ο εκπρόσωπος του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε ακόμη ότι στη Ζώνη θα λειτουργούν μόνο επιχειρήσεις, οι οποίες θα διαθέτουν αριθμό Μητρώου, καθώς επίσης και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Ακόμη αποφασίσθηκε να συγκροτηθεί Μητρώο Τεχνικών Ασφαλείας και να προσληφθούν άμεσα 10 Ελεγκτές-Χημικοί ναυτιλίας. Τέλος, αποφασίσθηκε να καλύπτονται οικονομικά οι εργαζόμενοι κατά τις επιθεωρήσεις τα Σαββατοκύριακα όπως επίσης και να καθιερωθεί θέση ευθύνης Συντονιστή εργασιών που θα έχει τη ευθύνη για τον συντονισμό εργασιών και λήψη μέτρων με τον τεχνικό ασφάλειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή