Οι στρατηγικές επιδιώξεις της «Κατσέλης»

Οι στρατηγικές επιδιώξεις της «Κατσέλης»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το λανσάρισμα νέων προϊόντων, η ενίσχυση της παρουσίας της στη λιανική, αλλά και η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εκτός συνόρων ορίζουν το πλαίσιο των στρατηγικών επιδιώξεων της αρτοβιομηχανίας «Κατσέλης» η οποία στο επόμενο διάστημα πρόκειται να προχωρήσει στην αγορά ενός ακόμη πακέτου ιδίων μετοχών. Η εταιρεία μετά σχετική έγκριση Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων είχε αποφασίσει να προχωρήσει στην αγορά 900.000 ιδίων μετοχών (10% του μετοχικού κεφαλαίου) με ανώτερη τιμή της 4.000 δρχ. και κατώτερη τις 1.500 δρχ. Μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχε αγοράσει 745.200 τεμάχια, ήτοι ποσοστό 8,28%. Στο επόμενο διάστημα πρόκειται να αγοράσει και το πακέτο των ιδίων μετοχών που υπολείπεται, δηλαδή άλλες 154.800 μετοχές με μέση τιμή απόκτησης τις 1.733 δρχ.

Φέτος η εταιρεία «εγκαινίασε» την πρώτη παραγωγική της δραστηριότητα στο εξωτερικό με τη λειτουργία του εργοστασίου στη Νιγηρία, τα πρώτα αποτελέσματα της οποίας θεωρούνται ικανοποιητικά. Η επένδυση έγινε μέσω κοινής εταιρείας που συστάθηκε από την «Κατσέλης» και την «Αλλατίνη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή