Διαχείριση δικτύου πωλητών μέσω του κυβερνοχώρου

Διαχείριση δικτύου πωλητών μέσω του κυβερνοχώρου

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αξιοποίηση των τεχνολογικών δυνατοτήτων που παρέχει το Internet για άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση των δεδομένων των πωλήσεων μιας εταιρείας παρέχει το SalesNetForce, η νέα λύση διαχείρισης δικτύου πωλητών μέσω Διαδικτύου που ανέπτυξε πρόσφατα η εταιρεία HYPERTECH. To SalesNetForce απευθύνεται σε κάθε εταιρεία που διαθέτει δίκτυο πωλητών και κάνει δυνατή τη βέλτιστη αξιοποίηση των δεδομένων που προκύπτουν από την καθημερινή δραστηριότητα των πωλήσεων, προκειμένου τα στελέχη να έχουν σαφή εικόνα των επιχειρησιακών διαδικασιών και καλύτερη αντίληψη των μεγεθών και τάσεων της αγοράς.

SalesΝetForce

Πιο συγκεκριμένα, το SalesNetForce λειτουργεί ως εξής: Μέσω του Internet ενημερώνει αυτόματα έναν κεντρικό υπολογιστή (server) με τα στοιχεία που συγκεντρώνει ατομικά κάθε πωλητής. Επειτα από στατιστική επεξεργασία τα δεδομένα αυτά σχηματίζουν μια συνολική εικόνα της αγοράς που κοινοποιείται με τον ίδιο τρόπο στους πωλητές, επιτρέποντας τoν καλύτερο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η λειτουργία του συστήματος είναι δυνατή χάρη σε δύο διαφορετικά μέρη που συναποτελούν το SalesNetForce: α) την κεντρική Server εφαρμογή διαχείρισης των δεδομένων που εγκαθίσταται στο κεντρικό σύστημα της εταιρείας και β) την Client εφαρμογή που εγκαθίσταται στους φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές των πωλητών.

Το SalesNetForce έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από τη HYPERTECH και βασίζεται σε τεχνολογία Microsoft. Δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις χειρισμού υπολογιστών από τους άμεσους χρήστες (πωλητές), ενώ η εισαγωγή των δεδομένων γίνεται απλά, γρήγορα, και με τη λιγότερη δυνατή πληκτρολόγηση.

Στις λειτουργίες του περιλαμβάνονται διαχείριση χρηστών, προϊόντων, πελατών και επισκέψεων, πλήρες πελατολόγιο και σύστημα διαχείρισης, επισκέψεων εβδομάδας με στοιχεία και προβλέψεις, πλήρες σύστημα στατιστικής επεξεργασίας για τις δύο εφαρμογές και πολλές άλλες. Ακόμα προσφέρει τη δυνατότητα για online παραγγελιοληψία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή