Εγκατάσταση software βιομηχανικής πληροφορικής

Εγκατάσταση software βιομηχανικής πληροφορικής

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εγκατάσταση προηγμένου λογισμικού βιομηχανικής πληροφορικής ανέλαβε για λογαριασμό της Linette Hellas S.Α. στην Ελλάδα και Linette Ltd στην Κύπρο η Indelec Europe. Η ελληνική εταιρεία ανέλαβε να εκσυγχρονίσει την παραγωγή των εργoστασίων της Linette, με την εγκατάσταση του λογισμικού i-Renaissance.ERP (Πληροφορικό Σύστημα Διαχείρισης Πόρων). Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή βιομηχανικής πληροφορικής, βελτιώνονται αποφασιστικά όλες οι πλευρές της παραγωγικής δραστηριότητας με τη βέλτιστη απόδοση ανθρώπων και μηχανών: οργάνωση, διαχείριση και εκτέλεση της παραγωγής, προγραμματισμός προμηθειών και διατήρηση αποθεμάτων πρώτων υλών και τελικών προϊόντων. Παράλληλα, μειώνεται το κόστος παραγωγής, ενώ αυξάνεται η ποιότητα του προϊόντος. Τελικό αποτέλεσμα είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της Linette με την άμεση, ποσοτική και ποιοτική κάλυψη της ζήτησης.

Για τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Indelec Europe προτιμήθηκε μεταξύ έξι ελληνικών και διεθνών εταιρειών.

Υστερα από μία δεκαετή πορεία, η Indelec Europe είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες βιομηχανικών αυτοματισμών και πληροφορικής στην Ελλάδα. Η Linette, με έτος ίδρυσης το 1984, είναι ο ηγέτης της κυπριακής αγοράς και μία από τις ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο της πάνας για μωρά (Nanny’s) και ενηλίκους (Tender). Διαθέτει εργοστάσια και στις δύο χώρες, στα οποία απασχολούνται περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι, ενώ πραγματοποιεί το 50% του τζίρου της από εξαγωγές στην Ευρώπη, Ασία και Μέση Ανατολή.

Η ανάγκη αυτή καλύφθηκε με την υποχρεωτική σύνταξη των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί είτε από την Εθνική Νομοθεσία είτε από τα IAS (International Accounting Standards).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή