Πενία τέχνας κατεργάζεται…

Πενία τέχνας κατεργάζεται…

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οικονομική κρίση στις ΗΠΑ, η οποία έχει οδηγήσει σε πληθώρα απολύσεων, ειδικά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, αποτέλεσε την έμπνευση για την ιστοσελίδα Dismal.com. Τι μπορεί να κάνει κάποιος εκεί; Απλούστατα, εισάγει τον κώδικα της περιοχής του, το επάγγελμά του και τον τομέα όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία του, αλλά και τις επιδόσεις του βάσει του τελευταίου εταιρικού ελέγχου, και θα λάβει ως απάντηση το ποσοστό των πιθανοτήτων που έχει για ν’ απολυθεί! Πενία τέχνας κατεργάζεται…

Η DARPA είναι η ίδια οργάνωση που χρηματοδότησε την ανάπτυξη του Διαδικτύου. Εχει ήδη εγκρίνει κονδύλια συνολικού ύψους 50 εκατ. δολαρίων για τη διεξαγωγή ερευνών μεταξύ άλλων στα ακόλουθα πανεπιστήμια: Carnegie Mellon University, Georgia Institute of Technology, ΜΙΤ, University of California at Berkeley και University of Washington. Στόχος η ανάπτυξη υπολογιστών που να βλέπουν, να ακούνε και να χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή